Karty benefitowe, karta Biznes Benefit

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
Nina Kowalska
Jestem tu nowa :)

Karty benefitowe, karta Biznes Benefit

Post autor: Nina Kowalska »

Cześć, czy ktoś z Was korzysta z takiej karty? Słyszałam że na terenie Warszawy bardzo się to opłaca, a zniżki są nawet do 70% - faktycznie tak fajnie działa? Mogę wziąć z pracy i się zastanawiam.
emmira

Re: Karty benefitowe, karta Biznes Benefit

Post autor: emmira »

Działa świetnie! Zniżek jest mnóstwo, a karta nie jest imienna, więc korzystać może cała rodzina ;)
sandra232

Post autor: sandra232 »

Ja dostałam taką kartę od swojej fryzjerki bo jestem już stałą klientką ;) Dzięki karcie Biznes benefit mam teraz u niej 30% zniżki przy każdej wizycie.
Vaxin

Post autor: Vaxin »

Wydaje mi się, że warto się też w tej kwestii doradzić znajomych. To jest dość dobre rozwiązanie ;)
I like you.
solza

Post autor: solza »

sam chcialbym taka karte !
konto w banku przez internet
UlaM26
Miła Kobietka

Post autor: UlaM26 »

Nie masz się po co zastanawiać skoro możesz ją dostać w pracy za darmo :) Nam szef zapewnił ją jako dodatek do prezentu na święta wielkanocne i super się stało, bo korzystam z niej bardzo często również przy wyjściach z rodziną, czy znajomymi. Uprawnia do wielu miejsc w Warszawie, ale z tego co sprawdzałam również w innych miastach. Zniżki tak jak wspominacie czasami są bardzo duże i fajnie, że wprowadzili go też do naszej firmy. Oby za rok została przedłużona :)
ODPOWIEDZ