kąpiel z facetem?
-
THE_GABI
kąpiel z facetem?
hej dziewczyny mam takie pytanko, czy lubicie się kąpać ze swoimi facetami?
kiedyś zgadałam się z koleżanką na ten temat i uznała, że to jest nie do przyjęcia u niej, że czułaby się brudna, a jak jest z wami?
kiedyś zgadałam się z koleżanką na ten temat i uznała, że to jest nie do przyjęcia u niej, że czułaby się brudna, a jak jest z wami?
-
dzo
Re: kąpiel z facetem?
tak lubię i często razem bierzemy prysznic
a i przy okazji wody można zaoszczędzić
a i przy okazji wody można zaoszczędzić
-
Patrycja1863
nie ma nic lepszego niz kapiel ze swoim facetem!!UWIELBIAM;* pozdrawiam;D
-
skylark
Jak dla mnie wspólna kąpiel, również jest czymś najlepszym, co może być
i rzeczywiście, jaka oszczędność wody hehehehe 
-
zapalniczka
Ooo tak, wspólna kąpiel to jest coś fantastycznego
Zawsze jestem na TAK
I nie uważam żeby to było coś złego, obrzydliwego i nie do przyjęcia.
mi sie wydaje ze to zalezy od tego co sie podczas takiej kapieli robi, bo niektorzy faceci maja dziwne zwyczaje, o ktorych moze lepiej nie pisac. moze byc to cos przyjemnego kiedy uzyjemy jakichs fajnych kosmetykow, zrobimy sobie masaz itp. itd. ale zastanowcie sie - czy czulybyscie sie komfortowo kiedy wasz facet patrzy jak golicie sobie pachy/nogi/inne owlosione miejsca albo scieracie piety pumeksem? wiekszosc z nich nie przepada za takimi widokami. dlatego taka wspolna kapiel musi miec jakies zasady dla komfortu obojga - takie moje zdanie
-
Luśka
wspólna kąpiel jak najbardziej tak, ale tylko z dużą ilością pachnącej piany i przy świeczuszkach, oczywiście w ramach relaksu... 
ale golenia nóg, czy ścierania pięt pumeksem nie wyobrażam sobie robić przy moim mężu
ale golenia nóg, czy ścierania pięt pumeksem nie wyobrażam sobie robić przy moim mężu
-
Daisie
Zgadzam się z Luśką 
Pełna romantica, świeczki i piana...to lubię. Ale dla mojego komfortu muszę być przygotowana do takiej kąpieli wcześniej
Ale tylko od czasu do czasu, bo te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne lepiej żeby zostały tajemnicą. Faceci chyba nie lubią malowania przy nich paznokci czy zapachu zmywacza (przynajmniej mój tak ma). Dlatego ja na sesje "pięknościowe" czyli maseczki, peelingowanie, malowanie paznokci, golenie itd zajmuję łazienkę na dłużej, zamykam się tam i pokazuję dopiero kiedy jestem już "gotowa".
A wtedy taka romantyczna kąpiel jest samą przyjemnością. Ja jeszcze lubię włączyć muzykę, żeby było nam jeszcze przyjemniej.
Pozdrawiam
D.
Pełna romantica, świeczki i piana...to lubię. Ale dla mojego komfortu muszę być przygotowana do takiej kąpieli wcześniej
Ale tylko od czasu do czasu, bo te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne lepiej żeby zostały tajemnicą. Faceci chyba nie lubią malowania przy nich paznokci czy zapachu zmywacza (przynajmniej mój tak ma). Dlatego ja na sesje "pięknościowe" czyli maseczki, peelingowanie, malowanie paznokci, golenie itd zajmuję łazienkę na dłużej, zamykam się tam i pokazuję dopiero kiedy jestem już "gotowa".
A wtedy taka romantyczna kąpiel jest samą przyjemnością. Ja jeszcze lubię włączyć muzykę, żeby było nam jeszcze przyjemniej.
Pozdrawiam
D.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
ja uwielbiam;D
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Trzeba sobie urozmaicać życie intymne z partnerem. Nie trzeba się odgraniczać tylko do łóżka
A kąpiel jak i prysznic jest super
:)
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
zgadzam sie;-)sylwia1991 pisze:Trzeba sobie urozmaicać życie intymne z partnerem. Nie trzeba się odgraniczać tylko do łóżkaA kąpiel jak i prysznic jest super
:)
-
Daisie
A pomyślcie Dziewczyny o pięknej plaży z białym, drobniutkim piaseczkiem pieszczącym Wasze stopy. Nie ma nikogo dookoła. Jesteś tylko Ty i On.
Czyż to nie wspaniała okazja, by zanurzyć się wspólnie w falach ciepłego morza?
Mhhhmmm...rozmarzyłam się
D.
Czyż to nie wspaniała okazja, by zanurzyć się wspólnie w falach ciepłego morza?
Mhhhmmm...rozmarzyłam się
D.
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Hehe
To już chyba wkraczamy w temat bajki 
-
dzo
taaaakkk na na tej plaży wyobraziłam sobie niesamowite tarcie spowodowane piaskiem wchodzącym w najrozmaitsze zakamarki
podczas
auć

podczas
auć
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Hihihi tylko żeby ten piasek za bardzo nie podrażnił tych okolic

-
mstuv
Uwielbiam brać z moim G. prysznic
o kąpieli marze przy świecach, ale póki co mam za małą wanne i się razem nie mieścimy, ale nie odpuszcze mu tego 
Ja uwielbiam brać wspólny prysznic, albo się kąpać! Po prostu to kocham! Dotyk namydlonych ciał jest dla mnie bardzo pobudzający 
Co do wody to kiedyś pływałam nago w jeziorze, przy blasku księżyca. Polecam! Każda z nas powinna to mieć zaznaczone na swojej liście "do zrobienia w życiu"
Nie dość, że bardzo romantyczne, zmysłowe, to jeszcze te cudowne odczucia! Widok nagiego ciała wchodzącego do jeziora, w blasku księżyca. I jak się pływa to ta świadomość, że partner jest nagi, a pod wodą niewiele nie widać... No i jeszcze lekki chłód letniej nocy potęgował doznania. Pamiętam to jakby się wydarzyło wczoraj 
Co do wody to kiedyś pływałam nago w jeziorze, przy blasku księżyca. Polecam! Każda z nas powinna to mieć zaznaczone na swojej liście "do zrobienia w życiu"
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
A my mamy takie problem ze ja uwielbiam gorące kąpiele i prysznic a dla mojego woda ciągle za gorąca:) Natomiast kiedys mężuś przygotował nam niesamowite walentynki: wanne pełną gorącej wody usłaną płatkami róż, szampanem i całej łazienki w świecach
Ech meżczyźni potrafią być romantyczni 
-
ona-3-slask
- Fajna Kobietka
a jaz moim jeszcze wtedy narzeczonym kapalismy sie razem ..u Niego
bo wieksza wanna

raz nawet taka wtopa była ze my w wannie...drzwi uchylone
potem wychodzimy ..moj pierwsZy...okazało sie ze Jego tata był i przytniopsł nam jakas kiełbase
ja potem patrze na podłoge a tam...bielizna
ale mi było wstyd isc do rodzicow mojego nast dnia
U nas razem nie kapiemy sie bo wanna mała
ale mamy nowe mieszkanie,tylko w trakcie remontu
tam chcemy miec wanne narozna..wiec mysle ze jeszcze sie pokapiemy razem:)
bo wieksza wanna
raz nawet taka wtopa była ze my w wannie...drzwi uchylone
potem wychodzimy ..moj pierwsZy...okazało sie ze Jego tata był i przytniopsł nam jakas kiełbase
ja potem patrze na podłoge a tam...bielizna
ale mi było wstyd isc do rodzicow mojego nast dnia
U nas razem nie kapiemy sie bo wanna mała
ale mamy nowe mieszkanie,tylko w trakcie remontu
tam chcemy miec wanne narozna..wiec mysle ze jeszcze sie pokapiemy razem:)
Ja lubię wspólne prysznice, można trochę poświntuszyć przy okazji 
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
ani prysznic ani wanna,az ze to zdecydowanie moja chwila relasku po ciezkim dniu, dwa ze w ogole nie jestem romantyczna i u mnie szybka kapiel albo prysznic i wtedy na sofe sie wylegiwac z lapkiem na kolanach 
Zdecydowanie tak! Uwielbiamy oboje 
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
A ile ma lat Twoja koleżanka ? Bo wieku 16 lat , też u mnie by to nie przeszło Xd. Ale tak !! uwielbiam wchodzić z nim pod prysznic, pod jednym warunkiem kiedy mamy zgaszone światło.