Kancelaria

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Kancelaria

Post autor: dominika10 »

Hej, poszukuję sprawdzonej kancelarii, która doradzi mojej firmie z zakresu prawa europejskiego. Znajoma poleciła mi rgw, sama korzystała z ich usług i była bardzo zadowolona. Znacie tę kancelarię? Jakie macie o niej opinie?
Tama
Miła Kobietka

Re: Kancelaria

Post autor: Tama »

W sprawach o pozyskanie funduszy europejskich dla różnych jednostek samorządowych pomaga od lat kancelaria pani Magdaleny Adamczewskiej. Mieści się ona w Szamotułach, ale przyjmuje sprawy niezależnie od ich lokalizacji. Współpracuje z urzędami gmin, miast i powiatów. Prowadzi bieżącą obsługę prawną podmiotów sektora publicznego, w tym służb i jednostek samorządu terytorialnego.
wiki0001
Jestem tu nowa :)

Re: Kancelaria

Post autor: wiki0001 »

Ja z całego serca mogę polecić Ci kancelarię JWC. Sama miałam duży problem z zakresu prawa rodzinnego, z czym nie mogłam się sama uporać przez długi czas. Dzięki kancelarii udało mi się wygrać długotrwałą batalię w sądzie. Są bardzo skuteczni i opanowani, polecam ich każdemu, kto ma kłopoty i potrzebuje pomocy prawnej.
ODPOWIEDZ