Jednodniowa miesiączka?
-
Carlota94
Jednodniowa miesiączka?
Mam bardzo dziwny kłopot. Mój okres od września jest bardzo nieregularny (potrafi się spóźnić nawet dwa tygodnie) ale to nie jest najdziwniejsze. W zeszłym tygodniu było bardzo krótkie jednodniowe krwawienie - i tyle. Mam 17 lat i nie współżyje z mężczyznami.
-
arcticone
Re: Jednodniowa miesiączka?
Od jak dawna masz okres? Może nie jest jeszcze uregulowany i to sprawa szalejących hormonów. Odchudzasz sie może? Odchudzanie też może zaburzyć miesiączkę. W sumie trudno coś powiedzieć, ale 1-dniowy okres jest faktycznie dziwny 
-
Ulkonja
ja tez tak mialam,
czasem malam okres jeden dzien a czasem nawet 2 tygodnie...!
bylam u ginekologa bo kolezanki mi powiedzialy ze moge miec nadzerke a to prowadzi do raka.. i dal mi jakies tabletki antykoncepcyjne ktore zatrzymaly miesiaczke na długi czas a potem sie uregolowalo...
bylam u ginekologa bo kolezanki mi powiedzialy ze moge miec nadzerke a to prowadzi do raka.. i dal mi jakies tabletki antykoncepcyjne ktore zatrzymaly miesiaczke na długi czas a potem sie uregolowalo...
-
Czarnowłosa<3
Najlepsze wyjście to lekarz
Zleci konieczne badania
Jesli jest coś nie tak pomoże 
-
Laalaa
w tym wieku to normalne, nie ma czego panikowac
ja jestem duzo starsza, a mam miesiaczke 2 dni, taka moja natura
) i nie narzekam
ja jestem duzo starsza, a mam miesiaczke 2 dni, taka moja natura
-
Laalaa
co to znaczy zatrzymaly miesiaczne na dlugo czas??? znaczy na ile?? i po co on ci te miesiaczke zatrzymywal??? owszem tabletka reguluje cykl ale o celowymzatrzymaniu okresu nie slyszalam... bo po blokowac naturalne mechanizmy organizmu?!?Ulkonja pisze:ja tez tak mialam,
oraz nieregularny okres o ile wiem nie ma nic wspolnego z nadzerka
-
Ulkonja
poprostu miałam okres około 2 tygodni,na początku był normalny jak to okres,ale później to było takie plamienie... tylko troszke no wiesz... ale był cały czas, już mnie to wkurzało i ginekolog powiedział ze tabletki powinny zatrzymać okres,czy to plamienie i zatrzymały jakies 2 miesiące nie miałam,a potem wszystko ok.
a z nadżerka to tak koleżanki wyskoczyły,nagadały mi głupot to się wystraszyłam...
a z nadżerka to tak koleżanki wyskoczyły,nagadały mi głupot to się wystraszyłam...