Jakie zapachy polecacie dla facetów?
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Re: Jakie zapachy polecacie dla facetów?
Uwielbiam Tonino Lamborghini Feroce i kupuje je mężowi 
Amantium irae amoris integratio.
Najlepsze męskie perfumy wg mnie to Armani Acqua di Gio Pour Homme. Jednym słowem przepiękne.
Ostatnio zmieniony pn lip 01, 2013 6:33 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Fioletowe Christian Lacroix dostępne w AVON'ie, naprawdę prześliczne 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Ja jestem miłośnikiem perfum Hugo Bossa moim zdaniem to najlepsza marka
Hugo Boss PUre i Giorgio Armani Aqua di Gio 
- jabluszkoo
- Miła Kobietka
ja lubię zapachy Pumy na moim chłopaku 
-
helenka814
- Miła Kobietka
full speed pomarańczowy avon, rewelacja

Odkąd mój facet dostał w prezencie wodę kolońską EAU CAPTIVANTE, jak bym nie wiedziała że to męski zapach to sama bym go sobie kupiła. Zioła, kwiaty i cytrusy w jednym jak ktoś chce kupić to podaję link: spam
Ostatnio zmieniony wt sie 27, 2013 4:57 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie spamujemy linkami ;)
Powód: Nie spamujemy linkami ;)
-
IwonaGdańsk
- Jestem tu nowa :)
Ja, dla mojego mężczyzny kupiłam ostatnio zamiennik jego ulubionych perfum. Sa to Paris Avenue - Doos Silver, z SPAM. Kurczę, jeszcze trafiłam na taką fajną promocję, że dostałam próbki innych perfum dla mnie i od razu je zamówiłam..

Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 11:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój facet na przykład w ogóle nie lubi perfum, ale jak mu kupiłam Paris Avenue De Costa Green to wciąż się nimi psiuka i najchętniej by spał z tym flakonikiem. Teraz poszukam innego zamiennika, skoro inne mu nie pasują. Ważne, że jest zadowolony z jakości i zapachu. 
Wodę cedrową
Nie lubię facetów "pachnących" Old Spice 
- weronika1983
cherrera 212 jest sexy i bardzo fajna od razu mi sie chce...
http://www.nocanka.pl najlepsze kosmetyki
Mój facet lubuje się w PA 376 – Paris Avenue - Activ Code. Też coś z cedru mają, ale ja na przykład nie lubię ich zapachu. A jeszcze to, że się na nim trzymają przez tak długi czas to już w ogóle masakra 
-
IwonaGdańsk
Osóbka, to może sprezentuj mu jakieś, może akurat mu się spodobają? Można przecież spróbować, na edp24.pl wcale dużo to nie kosztuje, a możesz zyskać jakąś próbkę dla siebie. 
Ohh tak... Lacosta. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Aj tam, facet nie może pachnieć jak cała drogeria w jednym miejscu. Mnie drażnią takie ostre zapachy i kupuję dlatego zamienniki, bo mimo wszystko są słabsze i jakoś lepiej mi pachną, niż oryginalne. Mój chłopak nawet kupił sobie właśnie zamiennik z Paris Avenue, bo te jeszcze toleruję. Nie wiem skąd moja niechęć do tych drogich, bo przecież są dobre, ale zapachy mnie dobijają.Jak mam iść do drogerii czy sklepu i wąchać paski, to dziękuję, kupię w necie PA, najwyżej się z kimś podzielę.
:patyk
:patyk
Te ferrari bądź lambordżini 
perfumy ferrari i stają się tacy szybcy jak te samochody? :d
Kupiłam tż paris avenue marines, cudo! Nie to co te wszystkie pumy i old spice.. Chociaż teraz to isię do tamtych już trochę przekonałam.. : )
Kupiłam tż paris avenue marines, cudo! Nie to co te wszystkie pumy i old spice.. Chociaż teraz to isię do tamtych już trochę przekonałam.. : )
Też nie przepadam za bardzo intensywnym i "ostrym" zapachem.
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
-
IwonaGdańsk
Facet jak pachnie tak intensywnie to nie wiem czy się nie umył, czy nie ma po prostu gustu. Zapach duszący, wręcz śmierdzący to nie dla mnie. A jak jeszcze facet pali i to się skumuluje to nie da się w ogóle wytrzymać. Jak facet pali to powinien używać delikatnych perfum, z tych które znam to np. Paris Avenue De Costa Green, świeży aromatyczny, wręcz sportowy zapach. 
-
komunikacja
Paco Rabbane 1 Million są po prostu cudowne. Lubię ładnie pachnących facetów. te perfumy są pachnące, korzenne, mocne, z cynamonem. Są bardzo zmysłowe przez to. Wąchałam ich zamiennik paris avenue 10000000, bardzo mocny, elegancki zapach. Strasznie mi się spodobał, ale nie mam komu kupić, bo mężczyzn dookoła brak 
mój używa armani code czarny, jak dla mnie to idealny zapach 
Eternity for Men Summer - cudne i orzeźwiające, a z niższej półki, ale również o bardzo kuszącym zapachu - Flosmen i woda toaletowa z tej serii.