Jaki zlew wybrać do kuchni w stylu industrialnym?

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
rogatka
Fajna Kobietka

Jaki zlew wybrać do kuchni w stylu industrialnym?

Post autor: rogatka »

Urządzam kuchnię w stylu industrialnym i szukam zlewu, który będzie pasował do tego wystroju. Czy ktoś może polecić jakiś model? Widziałam na stronie sklepu Disan dużo fajnych propozycji, ale nie wiem, który wybrać. Będę wdzięczna za pomoc!
Aurinrad
Jestem tu nowa :)

Re: Jaki zlew wybrać do kuchni w stylu industrialnym?

Post autor: Aurinrad »

Remontujemy naszą kuchnię i też chcemy mieć nowy zlew. Co powiecie na kamień? Są piękne. W jaki sposób o niego dbać? A może ze stali nierdzewnej? Co jest lepsze.
Kajin
Jestem tu nowa :)

Re: Jaki zlew wybrać do kuchni w stylu industrialnym?

Post autor: Kajin »

Aurinrad pisze:Remontujemy naszą kuchnię i też chcemy mieć nowy zlew. Co powiecie na kamień? Są piękne. W jaki sposób o niego dbać? A może ze stali nierdzewnej? Co jest lepsze.
Kamień jest bardzo pięknym zlewem. Nie porównywałabym go nawet do stali nierdzewnej, jest bardzo łatwy w pielęgnacji, ale cena takich zlewozmywaków jest wyższa. Można zobaczyć Najlepsze rankingi produktów którzy producenci są popularni wśród klientów, porównać ceny i można wybierać.
ODPOWIEDZ