Jaki telefon?
Jaki telefon?
Nie wiem jak to się dzieje, ale moje telefony żyją niezwykle krótko. Nie chcę się już męczyć po dwa lata z operatorami. Chciałabym mieć w miarę sprawny, ładny telefon, ale ceny są zabójcze. Teraz rzuciła mi się w oczy reklama Meizu, ale przyznaję, że pierwsze słyszę... Ma ktoś doświadczenia z tą marką i mógłby się wypowiedzieć?
Re: Jaki telefon?
Nie słyszałam o tej marce niestety ale może coś podpowiem, mi do tej pory telefony zaraz po roku użytkowania zaczynały szwankować. Teraz mam Huawei już prawie dwa lata i nie mogę narzekać. W styczniu kończy mi sie umowa i myślę że weznę tą samą markę bo jako jedyna mnie mile zaskoczyła.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- potockarose89
- Jestem tu nowa :)
Jeśli chodzi o mnie... cóż, do tej pory miałam Sony, ale średnio jestem z nich zadowolona, więc zmieniłam na Nokię. Są ładne, trzeba przyznać. Natomiast co do tego Meizu - wydaje mi się, że widziałam jeden taki telefon w akcji. Czerwony, co to miał drugi, mniejszy wyświetlacz? Gadżet może i niepotrzebny (choć właśnie takie gadżety lubi moja przyjaciółka
) ale za to fajnie widać było, jak wyjdzie zdjęcie, jeśli robisz sobie selfie.
Więcej marek nie miałam - chyba, że mówimy o klapkach.
Czy wy też do nich tęsknicie?
Więcej marek nie miałam - chyba, że mówimy o klapkach.
Czy wy też do nich tęsknicie?
- potockarose89
- Jestem tu nowa :)
BTW Przypomniałam sobie, jaki telefon ma moja przyjaciółka (no dobra, zapytałam ją, bo nie pamiętałam sama
). To właśnie Meizu Pro 7.
I naprawdę podoba mi się to, że ma czerwony wyświetlacz do czerwonego koloru obudowy.