Jaki styl do łazienki
Jaki styl do łazienki
Hej
Ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad remontem łazienki. Przeglądałam sporo stron w internecie na temat aranżacji łazienki i trafiłam na ten artykuł SPAM I mam pytanie co sądzicie na teamt takiej łazienki? Mi najbardziej podoba się ta na drugim zdjęciu ale chciałabym poznać wasze opinie?
Ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad remontem łazienki. Przeglądałam sporo stron w internecie na temat aranżacji łazienki i trafiłam na ten artykuł SPAM I mam pytanie co sądzicie na teamt takiej łazienki? Mi najbardziej podoba się ta na drugim zdjęciu ale chciałabym poznać wasze opinie?
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:40 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
My life my problem
Re: Jaki styl do łazienki
Fajna, podoba mi się. Teraz akurat robię remont więc sama szukam jakichś inspiracji, ale ja osobiście muszę brać jeszcze gust partnera.
My wybraliśmy taki styl:

Zdj. znalezione w sekcji SPAM

SPAM
Motyw kwiatowy będzie na pewno tylko ciężko się dogadać w kwestii koloru. :/

Zdj. znalezione w sekcji SPAM

SPAM
Motyw kwiatowy będzie na pewno tylko ciężko się dogadać w kwestii koloru. :/
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:41 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładne te łazienki. Dopiero po chwili zwróciłam uwagę na grzejnik. Podobają mi się przestronne nowoczesne łazienki, ale i te o surowym wnętrzu np. płytki przypominające wyglądem surową ścianę, beton. Kojarzysz coś?
Odwiedź te stronę SPAM znajdziesz tutaj różne style i dużo ciekawych rozwiązań
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:42 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi się bardzo podobają nowoczesne, surowe, "zimne" łazienki. Do takiego stylu idealnie pasuje taki SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:42 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
fotograf ślubny warszawa
Zimne, surowe? Też takie lubię. A kolorystyka?
A może bardziej w drewno pójść, takie motywy skandynawskie. Ja też robiłam remont i właśnie w takim stylu, kupiłam też o taki kosz: SPAM dobrze się komponuje z całą łazienką, całkiem dobra jakość. A w dodatku drewno jest bardziej ciepłe i w sumie awangardowe
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ad aspera per astra
Bardzo fajne misy WC ma również w swojej ofercie SPAM potrafią dopasować się do każdego wnętrza.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
cykoria
A ja lubię ciepłe łazienki, najlepiej w kwiaty. Zwracam również uwagę na SPAM i bardzo podobają mi się zwisy nad lustrem.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:44 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Buźka 369
ja uwielbiam dodatki bo dzięki nim można szybko i tanio zmienić wystrój łazienki, polecam akcesoria z tego sklepu: SPAM
mają bardzo dobre produkty największych Polskich producentów
mają bardzo dobre produkty największych Polskich producentów
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:44 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marzena.rys
- Jestem tu nowa :)
Remontowałam ostatnio łazienke, na początku sama nie wiedziałam co mam w niej zrobić. Zaczełam szukać po necie i natrafiłam na stronę SPAM
Tam znalazłam wszystko do swojej łazienki. Najbardziej zainspirowały mnie umywalki z kamienia, oraz fachowa obsługa która nie wciskała towaru aby go sprzedać tylko służyli fachową wiedzą i doradztwem.
Tam znalazłam wszystko do swojej łazienki. Najbardziej zainspirowały mnie umywalki z kamienia, oraz fachowa obsługa która nie wciskała towaru aby go sprzedać tylko służyli fachową wiedzą i doradztwem.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:49 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja preferuję styl prosty, minimalistyczny, lubię jak wszystko jest na swoim miejscu. Przepych i zbyt wiele dekoracji to nie dla mnie. Lubię funkcjonalne akcesoria takie jak uchwyty na ręczniki papierowe -

czy uchwyt na słuchawkę prysznicową mocowany na przyssawkę -

Szczególnie słuchawka jest bardzo praktyczna w zastosowania, bo można ciągle zmieniać ustawienie prysznica w zależności od potrzeby

czy uchwyt na słuchawkę prysznicową mocowany na przyssawkę -

Szczególnie słuchawka jest bardzo praktyczna w zastosowania, bo można ciągle zmieniać ustawienie prysznica w zależności od potrzeby
Ostatnio zmieniony pn maja 06, 2013 1:12 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się, w łazience najlepiej sprawdza się prosty minimalistyczny styl, ja ze swojej strony proponuję SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:50 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
ładne. nie wybierajcie tylko ciemnych, porażka z czyszczeniem.
-
cykoria
Umywalki nablatowe montujemy często na szafkach, dzięki czemu zyskujemy nie tylko estetykę wyglądu ale również zyskujemy dodatkowe miejsce na przybory toaletowe.
Ostatnio zmieniony pt sie 09, 2013 11:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MilenaKania
- Jestem tu nowa :)
A co radzicie kupić do łazienki dla osoby niepełnosprawnej? Właśnie z mężem urządzamy nasze nowe mieszkanie i myślimy nad łazienką. Oboje mamy problemy z poruszaniem się, więc mata antypoślizgowa na pewno się przyda. Kupiliśmy też SPAM - Pochwyt dla niepełnosprawnychjest umieszczony blisko wejścia pod prysznic i przy toalecie. Minusem jest to,że niestety tego typu poręcz dla niepełnosprawnych jest zawsze w jednym kolorze.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:51 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Szarości są teraz w modzie. Do szarych płytek można dobrać kolorowe dodatki.
Chyba najlepiej urządzić łazienkę w maksymalnie minimalistycznym stylu - w ten sposób utrzymanie porządku nie będzie takie trudne i nie będziemy musieli codziennie sprzątać. No i oczywiście najlepiej mieć wszystkie kosmetyki pochowane. Z kolorów najlepiej postawić na odcienie bieli, które są klasyczne i ponadczasowe. Różnego rodzaju kafelki w kwiatki itp. mogą się po chwili znudzić.
Zgadzam się w stu procentach. Ilekroć patrzę na aranżacje łazienek zachwycam się tym stylowym minimalizmem. Myślę, że to recepta na udaną łazienkę. A przechowywanie to klucz do sukcesuBoglarka pisze:Chyba najlepiej urządzić łazienkę w maksymalnie minimalistycznym stylu - w ten sposób utrzymanie porządku nie będzie takie trudne i nie będziemy musieli codziennie sprzątać. No i oczywiście najlepiej mieć wszystkie kosmetyki pochowane. Z kolorów najlepiej postawić na odcienie bieli, które są klasyczne i ponadczasowe. Różnego rodzaju kafelki w kwiatki itp. mogą się po chwili znudzić.