Jaki styl do łazienki

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Katja13
Jestem tu nowa :)

Jaki styl do łazienki

Post autor: Katja13 »

Hej
Ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad remontem łazienki. Przeglądałam sporo stron w internecie na temat aranżacji łazienki i trafiłam na ten artykuł SPAM I mam pytanie co sądzicie na teamt takiej łazienki? Mi najbardziej podoba się ta na drugim zdjęciu ale chciałabym poznać wasze opinie?
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:40 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
My life my problem
helka

Re: Jaki styl do łazienki

Post autor: helka »

Fajna, podoba mi się. Teraz akurat robię remont więc sama szukam jakichś inspiracji, ale ja osobiście muszę brać jeszcze gust partnera. :) My wybraliśmy taki styl:

Obrazek
Zdj. znalezione w sekcji SPAM :)

Obrazek

Obrazek

SPAM

Motyw kwiatowy będzie na pewno tylko ciężko się dogadać w kwestii koloru. :/
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:41 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piper
Miła Kobietka

Post autor: piper »

Ładne te łazienki. Dopiero po chwili zwróciłam uwagę na grzejnik. Podobają mi się przestronne nowoczesne łazienki, ale i te o surowym wnętrzu np. płytki przypominające wyglądem surową ścianę, beton. Kojarzysz coś?
kasiak2

Post autor: kasiak2 »

Odwiedź te stronę SPAM znajdziesz tutaj różne style i dużo ciekawych rozwiązań
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:42 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Mi się bardzo podobają nowoczesne, surowe, "zimne" łazienki. Do takiego stylu idealnie pasuje taki SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:42 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
fotograf ślubny warszawa
vidis
Miła Kobietka

Post autor: vidis »

Zimne, surowe? Też takie lubię. A kolorystyka?
Awatar użytkownika
Viola32

Post autor: Viola32 »

A może bardziej w drewno pójść, takie motywy skandynawskie. Ja też robiłam remont i właśnie w takim stylu, kupiłam też o taki kosz: SPAM dobrze się komponuje z całą łazienką, całkiem dobra jakość. A w dodatku drewno jest bardziej ciepłe i w sumie awangardowe
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ad aspera per astra
berserker

Post autor: berserker »

Bardzo fajne misy WC ma również w swojej ofercie SPAM potrafią dopasować się do każdego wnętrza.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
cykoria

Post autor: cykoria »

A ja lubię ciepłe łazienki, najlepiej w kwiaty. Zwracam również uwagę na SPAM i bardzo podobają mi się zwisy nad lustrem.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:44 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Buźka 369

Post autor: Buźka 369 »

ja uwielbiam dodatki bo dzięki nim można szybko i tanio zmienić wystrój łazienki, polecam akcesoria z tego sklepu: SPAM

mają bardzo dobre produkty największych Polskich producentów
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:44 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
marzena.rys

Post autor: marzena.rys »

Remontowałam ostatnio łazienke, na początku sama nie wiedziałam co mam w niej zrobić. Zaczełam szukać po necie i natrafiłam na stronę SPAM
Tam znalazłam wszystko do swojej łazienki. Najbardziej zainspirowały mnie umywalki z kamienia, oraz fachowa obsługa która nie wciskała towaru aby go sprzedać tylko służyli fachową wiedzą i doradztwem.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:49 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
ollaa

Post autor: ollaa »

Ja preferuję styl prosty, minimalistyczny, lubię jak wszystko jest na swoim miejscu. Przepych i zbyt wiele dekoracji to nie dla mnie. Lubię funkcjonalne akcesoria takie jak uchwyty na ręczniki papierowe -
Obrazek
czy uchwyt na słuchawkę prysznicową mocowany na przyssawkę -
Obrazek
Szczególnie słuchawka jest bardzo praktyczna w zastosowania, bo można ciągle zmieniać ustawienie prysznica w zależności od potrzeby :)
Ostatnio zmieniony pn maja 06, 2013 1:12 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
hanni38

Post autor: hanni38 »

Zgadzam się, w łazience najlepiej sprawdza się prosty minimalistyczny styl, ja ze swojej strony proponuję SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:50 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
pannaM
Miła Kobietka

Post autor: pannaM »

ładne. nie wybierajcie tylko ciemnych, porażka z czyszczeniem.
cykoria

Post autor: cykoria »

Umywalki nablatowe montujemy często na szafkach, dzięki czemu zyskujemy nie tylko estetykę wyglądu ale również zyskujemy dodatkowe miejsce na przybory toaletowe.
Ostatnio zmieniony pt sie 09, 2013 11:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
MilenaKania

Post autor: MilenaKania »

A co radzicie kupić do łazienki dla osoby niepełnosprawnej? Właśnie z mężem urządzamy nasze nowe mieszkanie i myślimy nad łazienką. Oboje mamy problemy z poruszaniem się, więc mata antypoślizgowa na pewno się przyda. Kupiliśmy też SPAM - Pochwyt dla niepełnosprawnychjest umieszczony blisko wejścia pod prysznic i przy toalecie. Minusem jest to,że niestety tego typu poręcz dla niepełnosprawnych jest zawsze w jednym kolorze.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 10:51 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
ezek

Post autor: ezek »

Szarości są teraz w modzie. Do szarych płytek można dobrać kolorowe dodatki.
Awatar użytkownika
Boglarka

Post autor: Boglarka »

Chyba najlepiej urządzić łazienkę w maksymalnie minimalistycznym stylu - w ten sposób utrzymanie porządku nie będzie takie trudne i nie będziemy musieli codziennie sprzątać. No i oczywiście najlepiej mieć wszystkie kosmetyki pochowane. Z kolorów najlepiej postawić na odcienie bieli, które są klasyczne i ponadczasowe. Różnego rodzaju kafelki w kwiatki itp. mogą się po chwili znudzić.
Nataczka
Miła Kobietka

Post autor: Nataczka »

Boglarka pisze:Chyba najlepiej urządzić łazienkę w maksymalnie minimalistycznym stylu - w ten sposób utrzymanie porządku nie będzie takie trudne i nie będziemy musieli codziennie sprzątać. No i oczywiście najlepiej mieć wszystkie kosmetyki pochowane. Z kolorów najlepiej postawić na odcienie bieli, które są klasyczne i ponadczasowe. Różnego rodzaju kafelki w kwiatki itp. mogą się po chwili znudzić.
Zgadzam się w stu procentach. Ilekroć patrzę na aranżacje łazienek zachwycam się tym stylowym minimalizmem. Myślę, że to recepta na udaną łazienkę. A przechowywanie to klucz do sukcesu :sprzata: