Jaki podolog w Warszawie?
Jaki podolog w Warszawie?
Mam problem ze stopami. Wstyd się przyznać, ale bardzo mocno się pocą. Próbowałam już domowych sposobów, ale chyba nadszedł czas na wizytę u podologa. Możecie mi kogoś polecić w Warszawie?
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
Re: Jaki podolog w Warszawie?
Na potliwość stóp są przecież różnego rodzaju środki - jak np talk i inne tego typu. Może jest to efekt jakiejś choroby? Napisz jeszcze gdzie mieszkasz. Dobrych podologów jest wielu w Warszawie.
Mieszkam na Żoliborzu. Próbowałam już talków, dezodorantów do stóp i nic. Dlatego właśnie chciałam się wybrać do specjalisty.
Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki.
-
anna_tomczak78
- Jestem tu nowa :)
To tam przy Skwerze Wyszyńskiego 5 w masz gabinet podologiczny. Przyjmuje w nim Pani Kasia Gaździcka - chodziłam do niej na pedicure, efekt rewelacyjny. Z tego co wiem, to zajmuje się również schorzeniami związanymi ze stopami.
O, dzięki, myślę, że zajrzę tam do końca tygodnia. Mam nadzieję, że coś pomoże.
Miałam podobny problem, pojawil sie nagle. Poczatkowo probowalam kosmetykow i preparatow, potem kupilam nowe buty, a na koniec pomogly... bawelniane skarpetki. Wymienilam wszystkie na takie z conajmniej 80% bawelny i problem znikl, no ale nie wiem czy Tobie tez by pomoglo
Rzeczywiście jest wiele sposób na tego typu dolegliwości. Niektórzy mają taką urodę, że się stopy pocą i tyle. Trzeba jedynie temu przeciwdziałać. Taka wizyta u podologa z doświadczenia mogę powiedzieć, że nie zaszkodzi.
Myślę, że to nie problem skarpetek, bo stopy mi się pocą nawet wtedy, gdy są bose. Wydaje mi się, że są jakies zabiegi na tę dolegliwość, ale to już się dowiem dokładnie jak pójdę.