Jaki krem dla skóry/cery normalnej?
-
stillstill
- Jestem tu nowa :)
Jaki krem dla skóry/cery normalnej?
Jak nie stosuje kremu, to rzadko kiedy (może raz na parę miesięcy) pojawia mi się jakiś pryszcz. Jak stosuje krem np. Nivea albo Alantan Dermoline lekki krem, to pryszcz pojedynczy pojawia mi się średnio raz na miesiąc.
Jaki krem jest odpowiedni dla mnie? Dla jakiej skóry?
(Mam 40 lat.)
Jaki krem jest odpowiedni dla mnie? Dla jakiej skóry?
(Mam 40 lat.)
Re: Jaki krem dla skóry/cery normalnej?
Jeśli masz taki problem z cerą, to polecam nic innego, jak tylko Naturalne dermokosmetyki 
Ja korzystam z tych kosmetyków - https://basiclab.shop/ i jestem mega zadowolona. Żadnych problemów nie mam z cerą.
Oferują świetny wybór produktów naturalnych, dobrze dobranych do Twoich indywidualnych potrzeb. Dzięki wykorzystaniu potwierdzonych naukowo składników, kosmetyki są całkowicie bezpieczne i zapewniają optymalny poziom higieny
Ja korzystam z tych kosmetyków - https://basiclab.shop/ i jestem mega zadowolona. Żadnych problemów nie mam z cerą.
Oferują świetny wybór produktów naturalnych, dobrze dobranych do Twoich indywidualnych potrzeb. Dzięki wykorzystaniu potwierdzonych naukowo składników, kosmetyki są całkowicie bezpieczne i zapewniają optymalny poziom higieny
Ja jestem bardzo zadowolona z Eveline Organic Aloe nawilżająco-łagodzącego kremu. Stosuję codziennie rano i wieczorem i mam delikatną, dobrze nawilżoną skórę. Polecam!
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Mysle ze generalnie tak na codzien warto zadbac o odpowiednie nawilżenie
ja mam cere normalną i uzywam nawilzajacego kremu i serum z tołpy, bardzo fajnie mi sie sprawdza taka pielegnacja
A to serum jaką ma konsystencje? Jak się wchlania? bo ja ostatnie co kupiłam, to dramat, klei sie, mam wrażenie że w ogole nie wchłania się w skórę
Hello Daktyl krem maska na noc plus krem nawilżający od firmy Orientana. Te kosmetyki są uniwersalne dla każdej cery, naturalne i bardzo dobrej jakości
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Konsystencja spoko, nie klei sie ani nic, szybciutko sie wchłania, teraz latem to idealna sprawa. Na notino teraz w fajnej cenie jestszpilka pisze:A to serum jaką ma konsystencje? Jak się wchlania? bo ja ostatnie co kupiłam, to dramat, klei sie, mam wrażenie że w ogole nie wchłania się w skórę
diamentowe lipidy cudowna seria kosmetykow z bielendy z naturalnym skladem i dobra cena
Możesz wybrać krem nawilżający z witaminą C Vitamin C 3x Action z Eveline. Ten krem dobrze nawilża i ujędrnia skórę. A witamina C działa przeciwstarzeniowo. Akurat w tym kremie to masz nasz 3 formy witaminy C.
Jeżeli interesują Cię bardziej systemowe, w pełni wegańskie, z certyfikatami wegańskimi kosmetyki do pielęgnacji ciała na noc to przejrzyj rheasklep.pl/rheaskleppl-c-1_21.html. Preparaty zapobiegają głównie wiotczeniu skóry. Terapia nocna do zastosowania na ramionach, pośladkach, brzuchu, ale też twarzy i innych obszarach ciała.
Nawilżająco-odżywczy krem z ceramidami 6 Ceramides z Eveline - dla mnie nie ma lepszego
Krem super się wchłania, jest lekki i nie zapycha. A do tego ekstremalnie nawilża i odżywia skórę 
Dobra jest linia Skin O3 zon z Bielendy, kosmetyki do codziennej pielęgnacji
-
Magdalena Brzoza
- Jestem tu nowa :)
zajrzyj na stronę SKIN79! mają spory wybór kremów z naturalnym składem
Dobry jest ten krem Nawilżająco – rozświetlający krem do twarzy Faceboom Boombastic Hydro do cery suchej, normalnej i mieszanej.
Spoko krem kupiłam ostatnio marki FaceBoom linia skin dopamine. Do kazdego rodzaju cery lekko nawilżająco-balansujący krem-żel do twarzy, Ma super konsystencję, lekko się rozsmarowuje, nawilża skór. Ale i staj się bardziej sprężysta, wygładzona. Łagodzi podraznienia. Na prawde fajny krem , polecam
Ja kupuje w Biedronce kremy z Bielendy Skina Academy Solution, fajna linia kosmetyków do pielęgnacji twarzy