Jaka wódka na wesele?
-
Basia1994
Re: Jaka wódka na wesele?
Bo z takiej półki cenowej jest niewielki wybór. Ja obstaję przy Stock-u 
na moim ślubie była żubrówka
nawet długo się nie zastanawialiśmy, postawiliśmy po prostu na sprawdzony smak
nikt nie narzekał, więc myślę, że warto postawić na żubrówkę 
Krupnik i tyle 
znajomi polecili nam Pana Tadeusza, skusilismy się, bo znalezlimy barzdo dobrą promocję na taką ilosc butelek. Jestesmy super zadowoleni i polecamy ten trunek bardzo gorąco
U mnie też był Pan T. - po prostu trafiła się okazja na tańszy zakup.
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 12:05 am przez anulka77, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukasz prezentu? Fotoksiążka jest zawsze na czasie
- stwórz swój projekt i uwiecznij najpiękniejsze chwile.
-
sun979
Co raz bardziej myślę o tym Panu Tadeuszu, bo faktycznie dużo osób sobie chwali. Nie piłam jeszcze, więc nie wiem jaki jest jej smak. Musze spróbować :0 Mam nadzieję, że zgonów wielkich po niej nie ma ;D Podoba mi się jej wygląd, taki elegancki. Jednak nie myślicie, że ta butelka jest trochę gruba? Może się ją nie wygodnie trzymać przy polewaniu chyba nie? :/ Ciekawe jaka jest jej cena w hurtowniach, wie ktoś? Ja dopiero zacznę się interesować...
-
MowisziMasz_com_pl
- Miła Kobietka
Jaka wódka na wesele? na pewno zimna. Ostatnio byłam na dwóch weselach i na każdym była wódka z kłosem - Stumbras. Nie mogę powiedzieć czy była dobra, bo nie lubię wódki i nie znam się na niej.
Żubrówka biała bardzo dobra, ale czasem można te lepsze wódki kupic w promocyjnej cenie. Ja na komunie kupowałam Smirnoffa chiałam wziąć z hurtowni bo myślałam że taniej a na szczęście spytałam najpierw o cene przez tel i poszłam do Tesco sie zorientować jakie tam mają ceny.Akurat na promocje trafiłam, i była o 1zł tańsza niz w hurtowni
1zł różnicy niby nie dużo ale w przeliczeniu na sporą ilość butelek to nawet pare stówek mozna zaoszczędzić.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Pan Tadeusz 
Lampa uv do paznokci – bogata oferta akcesoriów kosmetycznych online
A może finlandię? Za drogo by pewnie wyszło, ale przynajmniej kacora by nie było 
Polecam i zapraszam na mój sklep w UK - wall and floor tiles shop - rabaty dla polek z UK 
Ja w zeszłym roku na góralskim weselu piłam coś, co nazywało się przypalanką - zero kaca
Nie lubię wódek więc unikam, a na wesele polecić też mogę spirytus wymieszany z sokiem winogronowym, tzw. winogronówkę (0,5 l spirytusu i 1 l soku, Tesco lub Fortuna, najlepsze, reszta może się zważyć). Też nie ma po tym kaca i piją to wszyscy i faceci i babeczki 
Problem tylko jest taki, że nie do każdego lokalu można wnieść alko bez banderoli.
Problem tylko jest taki, że nie do każdego lokalu można wnieść alko bez banderoli.
Apropo Finlandii - mam do sprzedania 72 butelki (6 kartonów) wódki Finlandia 0.5l (czysta) po 26zł (kupiona w promocji na hurtowni).
Po weselu została nam ponad połowa tego co kupiliśmy
Do wódki dokładam paragon zakupu (teść ma sklep, wszystko legalnie).
Odbiór okolice Kraków lub Jasło
tel 509 390 719
Po weselu została nam ponad połowa tego co kupiliśmy
Do wódki dokładam paragon zakupu (teść ma sklep, wszystko legalnie).
Odbiór okolice Kraków lub Jasło
tel 509 390 719
Finlandia to zbyt duże koszty... Pan Tadeusz moim zdaniem jest godny uwagi i całkiem dobry 
Pozdrówka!!!
http://www.piosenkinawesele.pl
http://www.piosenkinawesele.pl
Na wesele najlepszym alkoholem jest taki, który każdy lubi, delikatny w smaku, po którym nie ma kaca. Bo nie oszukujmy się, polskie wesela są mocno zakrapiane alkoholem. W związku z czym polecam sprawdzoną osobiście żubrówkę białą.
Pałacowa lub Pan Tadeusz.
-
GrzegorzXXX1450
- Jestem tu nowa :)
Sobieski dobra jakośc za niewielką cenę!@
Sobieski, Finlandia, ale trzeba uważać, bo te wódki są bardzo często podrabiane i możemy struć gości. Koniecznie kupujmy z zaufanej hurtowni 
najlepszy lek na ból gardła
Przypalanka dobra, tylko teraz już rzadko kto na weselu ma taką bo jednak każdy woli kupną. Nie trzeba nic przy niej robić, a koło przypalanki.. no jest pracy.. my dawaliśmy ja na bramy weselne 
tak patrzę i patrzę.. i sobie pomyślałam, że przede wszystkim musi być zimna 
ostatnio jak byliśmy na weselu,to taką fajną zmrożoną przynosili
ostatnio jak byliśmy na weselu,to taką fajną zmrożoną przynosili
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
KruczoCzarna
- Miła Kobietka
No, zmrożoną dużo lepiej się pije, jeśli ktoś pije z kieliszka, a nie np. drinki czy wino
U znajomych ostatnio był Smirnoff czarny, bardzo dobra wódka z tego, co słyszałam, a czasem bywa w promocji.
Jak na wesele to tylko Pan Tadeusz !! nie ścina szybko i ma ładną butelkę!!!
)
tłumaczenia stron internetowych
wydaje mi się, że Żubrówka Biała, przynajmniej u mojego brata na weselu się sprawdziłasun979 pisze:właśnie też słyszałam taką opinię o Pani Tadeuszu -zbyt ostry.Madlen pisze:Ja bym poleciła też żołądkową czystą, Pan Tadeusz dla mnie jakiś zbyt ostry..
Krupnik jest dobry,ale nie podoba mi się kształt tej flaszki. Gorzka żołądkowa wydaje zbyt pospolita.
Zostaje mi wybór z Żubrówki białej, albo Wyborowa. Co Wy byście wybrały z tych 2?
-
DrGenaro1383
- Jestem tu nowa :)
może finlandia?