Jaka wódka na wesele?
Re: Jaka wódka na wesele?
Pomyślcie o barmanie. Goście częściej piją drinki niż wódkę.
barman fajna rzecz:) ostatnio u kolezanki bylam na weselu i byla grupa speedbar, robili bar lodowy, rzezby z lozu, pokazy barmanskie, rewelacja powiem wam, swietna atrakcja, bardzo fajne urozmaicenie zabawy weselnej
Ja polecam zorientować się również w napojach bezalkoholowych które zawsze przydadzą się wśród towarzystwa:) W sklepie 0procent są fajne drinki bezalkoholowe a nawet wodka bez alkoholu] 
U mnie na weselu nie bylo wogole alkoholu
Jak widać można i bez się dobrze bawić.
Rozbrajają mnie takie pytania.
Po pierwsze nie wiemy jakie inne alkohole macie na weselu, a tym bardziej, po drugie jakie preferencje alkoholowe mają wasi goście, tylko wy to wiecie
U mnie na wesele160 osób (+ poprawiny 80 osób), została otwarta jedna butelka whisky 0.7l, opróżniona gdzieś w 70 %, a mam typowo łiskaczowe kuzynostwo, oprócz wódki, bimbru mieliśmy różne nalewki, piwa zwykle, smakowe i wina
https://aseptyczny.pl/wodka-czysta-a-wo ... ie-roznia/
Weź pod uwagę równiez postawienie wódek smakowych
Po pierwsze nie wiemy jakie inne alkohole macie na weselu, a tym bardziej, po drugie jakie preferencje alkoholowe mają wasi goście, tylko wy to wiecie
U mnie na wesele160 osób (+ poprawiny 80 osób), została otwarta jedna butelka whisky 0.7l, opróżniona gdzieś w 70 %, a mam typowo łiskaczowe kuzynostwo, oprócz wódki, bimbru mieliśmy różne nalewki, piwa zwykle, smakowe i wina
https://aseptyczny.pl/wodka-czysta-a-wo ... ie-roznia/
Weź pod uwagę równiez postawienie wódek smakowych
u nas była finlandia
-
SlodkaMarysia2115
- Jestem tu nowa :)
Dobre pytanie, ale najbezpieczniejszym wyborem będzie spirytus, bo jak ktos lubi mocne trunki to znajdzie coś dla siebie a jak ktos nie lubi to może pomieszac z wodą.