Jaką salę możecie polecić jeśli chodzi o organizację wesela

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.
ODPOWIEDZ
Fijałka87
Miła Kobietka

Jaką salę możecie polecić jeśli chodzi o organizację wesela

Post autor: Fijałka87 »

Jaką salę możecie polecić jeśli chodzi o organizację wesela w Łodzi, albo w okolicach. Ślub będzie w Rzgowie i jakieś Sali szukam raczej właśnie w południowej części Łodzi, albo gdzieś w okolicach. Jeśli ewentualnie jakieś miejsce pod tym kątem możecie polecić to dajcie znać.
EdytaZadora88
Jestem tu nowa :)

Re: Jaką salę możecie polecić jeśli chodzi o organizację wes

Post autor: EdytaZadora88 »

Polecam hotelik Bej (https://hotelikbej.pl/). Piękne miejsce, niedaleko Łodzi więc jak będziesz chciał organizować wesele to warto. Dojazd nie zajmie jakoś bardzo dużo czasu, a warto, bo i sala piękna i jedzenie bardzo smaczne. A na miejscu także masz dostępną bazę noclegową więc faktycznie można będzie dla przyjezdnych również zaproponować w tym samym miejscu noclegi.
dominika10
Extra Kobietka

Post autor: dominika10 »

A gdzie jedziecie w podróż poślubną? My zastanawiamy się nad Turcją lub Chorwacją z biurem Itaka.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

A gdzie jedziecie w podróż poślubną? My myśleliśmy o Krecie z biurem Itaka.
koala
Jestem tu nowa :)

Post autor: koala »

Mam fajną salę do polecenia, nieco dalej - słyszeliście o Domu Biesiadnym Niegów? Przepiękna sala, cudne widoki i profesjonalna, wysokiej jakości obsługa. Organizują wesela od dawna i naprawdę znają się na rzeczy. Najlepiej przedzwoń do nich: 601 142 787.
ODPOWIEDZ