jak złapałam go na zdradzie PRZESTROGA

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
pakolaa
Jestem tu nowa :)

jak złapałam go na zdradzie PRZESTROGA

Post autor: pakolaa »

Witam wszystkie forumowiczki...
Otóż specjalnie założyłam tutaj konto aby podzielić się z wami moją historią. Ostatnio coś mnie tknęło i kolejny raz zajrzałam do "zasobów" mojego faceta. Wiem, że pod moją nieobecność w domu, kiedy jestem w pracy, on siedzi w sieci całymi godzinami i rozmawia z innymi kobietami. Nie byłoby w tym nic dziwnego właściwie gdyby nie fakt, że są to TYLKO kobiety w dodatku poznawane na różnych portalach typu "Randki" , ogłoszenia "Poszukuję chłopaka" itd... Skąd o tym wiem? Przewertowałam przed chwilą jego pocztę i znalazłam odpowiedzi na anonse wysyłane przez niego, kolejne odpowiedzi tych kobiet, do których pisze... Przejżałam też archiwum rozmów na gg i... Chyba nie muszę mówić co tam znalazłam.... Ich rozmowy nie przypominają rozmów przyjaciół, znajomych, są pełne kokieterii, uwodzicielstwa, efemeryczności... Oczywiście żadna z tych kobiet nie wie, że mój facet jest z kimś, wszystkim się wydaje, że jest "wolnym strzelcem" a on wcale nie wyprowadza ich z błędu. W dodatku oszukuje mnie. Spotyka się z niektórymi z nich a mi mówi, że idzie do kumpla, że musi jakąś ważną sprawę załatwić itd. W przeszłości podobne historie tez miały miejsce. Były flirty, romanse o których wiem ale zawsze wybaczałam i zawsze obiecywał poprawę. Ale nie mam już siły na to. Staram się zrozumieć ale nie potrafię. Mówi, że kocha tylko mnie, że jest ze mną szczęśliwy, ale jak w to wierzyć kiedy takie sytuacje mają miejsce? Jestem pewna na 100% że mnie zdradza, wiem to dzięki lokalizowaniu jego telefonu... mam wszystkie adresy tych kobiet...
Za każdym razem gdy wychodził "załatwić coś ważnego" sprawdzałam gdzie jest jego komórka i zawsze mnie okłamywał!
Jeśli któraś z was chce namierzyć, złapać swojego kochasia to polecam tę usługę póki jeszcze działa SPAM

NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ!
Ostatnio zmieniony wt lut 18, 2014 7:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: jak złapałam go na zdradzie PRZESTROGA

Post autor: Hadassa »

chcesz się podzielić swoją historią, czy zrobić dobrą reklamę ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ