Jak zadbać o skórę z azs?

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
actress
Miła Kobietka

Jak zadbać o skórę z azs?

Post autor: actress »

Drogie, jak zwykle, niezawodne Panie,
moja skóra na twarzy ( azs ) zawsze przysparzała problemów, ale to, co się dzieje ostatnio przechodzi wszelkie granice, a ślubowanie tuż tuż... tak więc potrzebny podkład idealny. Taki, po którym nie zrobią się plamy na twarzy, który nie wysuszy do granic możliwości i który ma dość dużą gamę odcieni.
Odelie
Miła Kobietka

Re: Jak zadbać o skórę z azs?

Post autor: Odelie »

Od kilku lat mam podejrzenie AZS i prawie od samego początku używam fluidów aptecznych Pod fluid nakładam krem nawilżający i nie zauważyłam, żeby jakkolwiek wysuszał mi skórę. Tylko kolorów malutko, ale mi akurat kość słoniowa pasuje idealnie.
No i oczywiśćie liczy się pielęgnacja skóry twarzy, ma to ogromne znaczenie dla stanu skóry.
Zerknij sobie na serię Atopicin na atopowe zapalenie skóry https://atopicin.pl/sklep/ Kosmetyki powinny Ci pomóc.
Likusska
Jestem tu nowa :)

Post autor: Likusska »

Trzeba taką skórę dobrze nawilżyć. Ja używam od lat już Balsam kokosowy Pahwash z mango, nawet przy łuszczycy można, osoby z alergią mogą, nawet chore na nowotwory, nie ma w nim chemii. A nawilża doskonale
majuszka

Post autor: majuszka »

Wypróbuj sobie emolientowy krem 6 Ceramides do ciała z Eveline. On jest hypoalergiczny, do tego świetnie regeneruje skórą i ją na maksa nawilża.
melonka

Post autor: melonka »

Mnie fajnie łagodzi i nawilza skóre balsam kokosowy Pahwash z mango, naturalny jest, na prawdę się sprawdza
ODPOWIEDZ