Jak sprawdzić na Facebooku...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Anyod
Jestem tu nowa :)

Jak sprawdzić na Facebooku...

Post autor: Anyod »

Witam! Mam 2 pytania dot. facebooka, na które odpowiedzi nie udało mi się uzyskać na stronie serwisu.
1 - Czy istnieje możliwość sprawdzenia, czy osoba, której nie mamy wśród znajomych przeczytała wiadomość, którą do niej wysłaliśmy?
2 - Czy istnieje możliwość sprawdzenia, kiedy osoba, której nie mamy wśród znajomych, ostatnio się logowała na facebooku?
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam :)
myszencja

Re: Jak sprawdzić na Facebooku...

Post autor: myszencja »

Chyba nic z tego nie można zrobić. Co do drugiego to najwyżej jeśli widzisz tablicę tej osoby obserwować, czy coś się nie pojawia...
Anyod

Post autor: Anyod »

Właśnie niestety nie widzę... No nic, tak czy inaczej, dziękuję Ci bardzo za pomoc, pozdrawiam :)
poganka

Post autor: poganka »

To czy wiadomość została przeczytana wyświetla się samo. Ostatniej daty logowania chyba nie ma.
myszencja

poganka pisze:To czy wiadomość została przeczytana wyświetla się samo. Ostatniej daty logowania chyba nie ma.
Ale to chyba tylko, gdy wyśle się z czatu. Jesli autorka wysłała jaką normalną wiadomość to już po ptakach
Awatar użytkownika
agata765

Post autor: agata765 »

Niestety, ale nie ma mozliwosci sprawdzenia tych rzeczy. Tez kiedys probowalas sprawdzic czy ktos sie oguje na face i szukalam troche o tym, ale nic nie bylo :(
Zobacz jaki ładny brylant.
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Post autor: karmalina »

myszencja pisze:
poganka pisze:To czy wiadomość została przeczytana wyświetla się samo. Ostatniej daty logowania chyba nie ma.
Ale to chyba tylko, gdy wyśle się z czatu. Jesli autorka wysłała jaką normalną wiadomość to już po ptakach
Dokładnie, ani jednej, ani drugiej rzeczy nie można sprawdzić. Jak dla mnie to dobrze chociaż na Facebooku trochę dbają o naszą prywatność
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
myszencja

Może lepiej dbają niż na nk, ale i tak zawsze trzeba dwa razy zastanowić się, jak chce się coś zrobić na jakimkolwiek portalu
ODPOWIEDZ