Jak radzicie sobie z pielęgnacją cery suchej

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Żabnik
Fajna Kobietka

Re: Jak radzicie sobie z pielęgnacją cery suchej

Post autor: Żabnik »

Ja polecam kosmetyki z https://basiclab.shop/kategoria/balsamy-do-ciala - to co najbardziej podoba mi się w moim balsamie, to jego delikatny zapach, który utrzymuje się przez wiele godzin po nałożeniu. Jest to także bardzo lekki produkt, który szybko się wchłania, co oznacza, że mogę go stosować zarówno rano, jak i wieczorem, bez obawy o to, że zostawi tłustą warstwę na mojej skórze.
wkrawczyk
Jestem tu nowa :)

Post autor: wkrawczyk »

Nasz sklep specjalizuje się w tworzeniu naturalnych kosmetyków dla ciała, takich jak kremowe masła, peelingi do ciała, maseczki oczyszczająco-wygładzające, mydła, bomby i sole kąpielowe o różnych zapachach. Każdy produkt jest tworzony ręcznie przez nas z pasją i starannie dobranymi składnikami, aby zapewnić jak najlepszy efekt. Nasze kosmetyki są unikalne i niepowtarzalne, ponieważ tworzymy je w małych partiach z największą dokładnością. Jako specjaliści w dziedzinie chemii, mamy wiedzę i doświadczenie, aby tworzyć skuteczne i bezpieczne kosmetyki. Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu "Alchemia Natury" https://alchemianatury.pl/ i skorzystania z naszych naturalnych i ręcznie robionych kosmetyków.
czarnuszka111

Post autor: czarnuszka111 »

Mnie ratuje seria Aloe Organic z Eveline. Szczególnie ten krem nawilżająco-kojący jest fajny. On ma żelową formułę więc szybko się wchłania i nie zapycha porów, a dogłębnie nawilża i łagodzi skórę.
Elza52
Miła Kobietka

Post autor: Elza52 »

Na moją suchą skórę super sprawdziło się serum multipeptydowe Eveline Serum Shot. Przy regularnym stosowaniu szybko zauważyłam poprawę w nawilżeniu cery :)
Obrazek
PaniIgnacy
Miła Kobietka

Post autor: PaniIgnacy »

W tym sklepie z kosmetykami wegańskimi www-rheasklep-pl/httpswwwrheasklepplsense-skora-reaktywna-c-1-25html-c-1_25.html masz cały katalog preparatów do wyboru pod pielęgnację ciała, twarzy, właśnie pod ochronę skóry reaktywnej, do opalania i wiele innych terapii.
asdafa

Post autor: asdafa »

Codzienna pielęgnacja czyni cuda :) Jak chcesz nawilżyć skórę i przy okacji zastosować pielęgnacji przeciwzmarszczkową to wybierz sobie krem z linii Contour Correction z Eveline. Bardzo fajne, treściwe kremy które dobrze odżywiają skórę.
Nateczka

Post autor: Nateczka »

Do suchej skóry polecam krem Molecularny synbiotyczny krem ultranawilżajacy z Belendy z ilinii Beauty Molecules, super nawilża skórę
westa

Post autor: westa »

Mój niezawodny sposób to probiotyczny silnie regenerujący krem z ceramidami 6 Ceramides z Eveline :)
amisska

Post autor: amisska »

Do suchej skóry super kosmetyki znajdziecie w Rossmanie z Bielendy skin o# Zone linia, polecam
ODPOWIEDZ