Jak przyspieszyć wzrost włosów?
Jak przyspieszyć wzrost włosów?
Jak przyspieszyć wzrost włosów? Za rok mam ślub i chciałabym mieć piękną fryzurę z długich włosów. Teraz mam włosy do ramion i obawiam się, że nie ma co liczyć, że urosną do połowy pleców. Da się to jakoś przyspieszyć?
Re: Jak przyspieszyć wzrost włosów?
Do odpowiedzi powyżej, mam wrażenie, że zbytnio bagatelizujesz sytuację. Dziewczyna chyba wie, jak normalnie włosy wypadają i zdaje sobie sprawę z tego, że teraz wypada jej więcej.
Tak jak poprzedniczka polecę Ci kurację Hair Medic Intense. Do tej pory nie stosowałam nic lepszego, a z wypadaniem borykam się już może 10 lat albo nawet więcej.
Tak jak poprzedniczka polecę Ci kurację Hair Medic Intense. Do tej pory nie stosowałam nic lepszego, a z wypadaniem borykam się już może 10 lat albo nawet więcej.
-
stefan33321
- Jestem tu nowa :)
Zawsze przyspieszenie wzrostu włosów jest bardzo trudne.Mi to nie jest w ogóle potrzebne.
tanie przeprowadzki Warszawa
-
staneverglow
Tylko Hair Medic Intense. Najlepsze, co kiedykolwiek próbowałam na swoich włosach, bardzo polecam.
Każdy chciałby mieć bardzo fajne włosy. Jeśli chodzi o mnie to mam mega ładne włosy.
biuro nieruchomości wilanów
-
GrzesinskaNina
najlepiej stosować jakieś wcierki
Ja postanowiłam wymienić moje gumki do włosów. Niektóre z nich w dużym stopniu wyrywały włosy. Zapomniałam o spinaniu włosów akcesoriami gorszej jakości i sięgnij po gumkę, która zapewni Ci wygodę w każdej sytuacji. Doskonałym rozwiązaniem będą modele z satyny, z lekko błyszczącym wykończeniem.
Wcierkami
dobrymi kosmetykami
kerastase bardzo dobra firma ale nie tania 
oooj nie tania.. 100 zl szampon troche paranoja 
nie 100 tylko 70 jak juz cos a poza tym jest duzo promocji na notino, zawsze jest jak nie szampon to odzywka nie odzywka to maseczka.. ja jeszcze nigdy nie kupilam w pelnej cenie
no na promocji to moze bym sie skusila jeszcze ale w normalnej cenie to troche przesada