Jak można tanio wysłać kosmetyki za granice?
Jak można tanio wysłać kosmetyki za granice?
Cześć! Chciałabym co jakiś czas wysyłać koleżance, która mieszka za granicą, paczki z polskimi kosmetykami. Teraz jestem na etapie poszukiwania niedrogiej firmy kurierskiej z w miarę rozsądnym cennikiem. Chciałam się spytać czy orientuje się ktoś w tematyce usług kurierskich i doradzi mi sprawdzonego i jednocześnie niedrogiego kuriera?
Re: Jak można tanio wysłać kosmetyki za granice?
to mogę ci polecić serwis przesyłek kurierskich wysylajtaniej, już od dłuższego czasu wysyłam za ich pośrednictwem różne paczki, powiem ci, że jeszcze nie miałam żadnych problemów i komplikacji
Np. cena paczki krajowej o standardowych wymiarach zaczyna się od 20 zł, a zagranicznej - od 50 zł bodajże.
Też korzystam z serwisu wysyłaj taniej i poza oszczędnościami finansowymi, jest to dobry sposób na oszczędzanie czasu, zwłaszcza kiedy nie mam czasu na nic. A kiedy zaczynam myśleć o długich kolejkach na poczcie, to już nic mi się nie chcę. Szczerze ci powiem, że jeżeli planujesz wysyłać za granicę, to raczej lepszego sposobu nie znajdziesz.
Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia...
Rozumiem więc że problem został rozwiązany i temat można zamknąć.
I nie... wcale to nie wygląda jak spam
I nie... wcale to nie wygląda jak spam
.. bo w oczach tkwi siła duszy...