Jak kupować kosmetyki?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
agaia
Jestem tu nowa :)

Re: Jak kupować kosmetyki?

Post autor: agaia »

Ja często sprawdzam po prostu opinie w Internecie i na milion kosmetyków, które kupiłam, tylko jeden mnie zawiódł
sosimplek

Post autor: sosimplek »

Wszystko zależy od tego jakie potrzebujesz. Kupowanie przez neta wiąże się z ryzykiem złego doboru. A tak to dobrze dobierasz w drogerii jaki odcień Ci pasuje. Pamiętaj w sklepach też można poprosić o próbki :)
poli

Post autor: poli »

Szkoda, że naturalne kosmetyki są aż tak drogie ;/
Karboksyterapia - Special Day Spa
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Właśnie dlatego ja się staram kupować na promocjach i w ten oto sposób mam już sporo zdublowanych kosmetyków w domu, wczoraj idę do hebe, patrzę a tam cała półka maseczek w promocji i wyhaczyłam kolejną hydrobuster jelly mask bielendy, przyda się na zapas :D
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Nic mi nie mów o maseczkach. Ja kupuję je nałogowo, a potem mi córka podbiera. :D
alextesto

Post autor: alextesto »

Czy może być trądzik młodzieńczy po użyciu kosmetyków ?
Ostatnio zmieniony ndz lis 19, 2017 6:30 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: LINK
ODPOWIEDZ