Jak ją o to zapytać? Czytajcie opis,ważny temat.Pomóżcie:)
-
KingOfDark
- Jestem tu nowa :)
Jak ją o to zapytać? Czytajcie opis,ważny temat.Pomóżcie:)
Cześć.Mam 16 lat.Moja dziewczyna również ma 16 lat. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy,
i zawsze mnie pociągało jej ciało ( Jest piękna, zgrabna,ma duże piersi ) .Nieraz bywa zboczona. Mam już swoje jakieś potrzeby i chciałbym,żeby ona je zaspokajała( I ja też bym się odwdzięczył ). Nigdy się nie pieściliśmy erotycznie,a ja bardzo chciałbym się już z nią pieścic.
i.. Nie uważajcie mnie za jakiegoś pedofila,czy coś,poprostu chcialbym taki nowy etap w związku ( jak mogę to tak nazwać ) rozpocząć, własnie pieszczoty erotyczne. Jak ją o to zapytać,prosze pomóżcie mi..
i zawsze mnie pociągało jej ciało ( Jest piękna, zgrabna,ma duże piersi ) .Nieraz bywa zboczona. Mam już swoje jakieś potrzeby i chciałbym,żeby ona je zaspokajała( I ja też bym się odwdzięczył ). Nigdy się nie pieściliśmy erotycznie,a ja bardzo chciałbym się już z nią pieścic.
i.. Nie uważajcie mnie za jakiegoś pedofila,czy coś,poprostu chcialbym taki nowy etap w związku ( jak mogę to tak nazwać ) rozpocząć, własnie pieszczoty erotyczne. Jak ją o to zapytać,prosze pomóżcie mi..
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Jak ją o to zapytać? Czytajcie opis,ważny temat.Pomóżcie
macie po 16 lat to moim zdaniem za wczesnie zaczynac sprawy erotyczne na to macie czas . A jesli musisz zapytaj wprost . Ale jesli jest pozadna szanujaca sie dziewczyna to moze sie zle skonczyc bo ja na jej miejscu bym to potraktowała jako brak szacunku do swopjej osoby . Wam w głowach powinna byc jeszcze nauka aby wykształcic sie aby pomyslec o przyszłosci o pracy o swym bycie na przyszłosc
nie zgodzę się z tą powyższą wypowiedzią...moim zdaniem 16 lat to jest taki wiem, w którym można już o tym myśleć i uważam, że możesz to jak najbardziej zaproponować dziewczynie...nawet jeśli się od razu nie zgodzi możecie się do tego odpowiednio przygotować
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja trzymam sie swego zdania , to sa jeszcze dzieci i powinni myslec o nauce a nie o sexie . Ludzie nie maja dzisiaj miernikow moralnych za kilkanascie lat to bedzie przyzwolenie społeczne na sex z pieciolatkiem . nie sa osobami pełnoletnimi i nie sa samodzielni a najpierw powinni sie wyksztalcic zdobyc zawod prace a wtedy myslec o sexie o zakładaniu rodziny a nie juz w wieku 16 lat
-
KingOfDark
Elżbieto, czy czytałaś opis tematu? Mnie nie interesuje narazie sex. Mam potrzebe pieszczot z dziewczyną i własnie nie wiem czy ona tego chce. Mam na myśli tak jak to się teraz mówi : robienie loda, minetka , zabawa piersiami. Na nauke mam czas elżbieto,na pieszczoty zawsze też by był czas gdyby ona chciała. Nie wiem jak ją o to zapytać,tak bardzo bym tego chciał....
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
porozmawiaj szczerze z nia bo jedynie szczera rozmowa
-
KingOfDark
I tak zrobie. Dzisiaj z nią porozmawiam o tym, i napisze pozniej jak bylo.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
bo o takich sprawach powinno sie rozmawiacotwarcie z dana osoba a nawet i o watpliwosciach ktore nieraz mamy tez szczera rozmowa
- ManianaKrab
Z dziewczynami trzeba rozmawiac...poza tym najgorsze sa niedopowedzenia a tak jak wszystko bedzie wyjasnione to Wam tez bedzie łatwej;)
Najlepszy botox szczecin