Witam wszystkich chciałam się przywitać. Mam na imię Izabella lat 25 , szczęśliwa mężatka prawie 5 lat. Dzieci nie mamy może kiedyś adoptujemy.
Moje hobby to fotografia i akwarystyka.
Od urodzenia jestem sierotą Tata NN a Mama zmarła jak mnie rodziła. Do trzeciego roku życia wychowywała mnie prababcia która była alkoholiczką. Miałam trzy lata gdy wódka ją zabiła a ja trafiłam do ,,Domu Dziecka"prowadzonego przez siostry zakonne. Miałam 15 lat jak trafiłam do szkoły zawodowej z internatem. Pod koniec szkoły zawodowej okazało się że mam dysleksję. Szkołę skończyłam i zdobyłam zawód kelnerki. Po szkole wróciłam do ,,Bidula" ale jako 18 latka musiałam sobie sama radzić.
Na forum mam nadzieję na znalezienie kogoś z kim bym mogła pogadać na różne tematy od takich zwyczajnych typu co na siebie ubrać po rozmowy na temat seksu w małżeństwie. Jestem osobą szczerą ale brak mi jakiejś prawdziwej koleżanki. Rodzinę już mam męża rodzice przyjęli mnie bardzo dobrze i w końcu wiem co to rodzinne święta.
Iza25 Nowa na forum
Re: Iza25 Nowa na forum
siemka
Re: Iza25 Nowa na forum
Hej Izunia. Tu Henia, lat 40 matka dwójki dzieci (5,9). Miło Cię poznać...