inwestycja w wakacyjne apartamenty - warto?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
PaniIgnacy
Miła Kobietka

inwestycja w wakacyjne apartamenty - warto?

Post autor: PaniIgnacy »

Jakie macie doświadczenie z inwestycjami w wakacyjne apartamenty? Warte to uwagi? Można na tym zarobić czy jednak obsługa i zaangażowanie jest przy tym na tyle duże, że właściwie nie będzie to miało sensu?
Zjawkowo
Miła Kobietka

Re: inwestycja w wakacyjne apartamenty - warto?

Post autor: Zjawkowo »

W ofercie na stronie https://abinvesthouse.pl/ pojawia się dużo propozycji, mieszkania i apartamenty i nad morzem i w górach. Inwestycja na pewno z dużym potencjał na generowanie zarobków, natomiast trzeba przy tym pamiętać, że takie zyski będą także wymagały zaangażowania w obsługę nieruchomości.
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Myślę że warto, zwłaszcza ja dobrze wybierzesz lokalizację i inwestycje. Uważam że osiedle Atal Sky+ w Katowicach idealnie się do tego nadaje. To kompleksowe osiedle z mieszkaniami, lokalami usługowymi i apartamentami
Awatar użytkownika
abshire.veronica
Jestem tu nowa :)

Post autor: abshire.veronica »

Zanim zdecydujesz się na sprzedaż mieszkania lub domu, koniecznie zadbaj o odpowiednie przygotowanie mienia do wystawienia ogłoszenia nieruchomości. Jest wiele czynników, które zwiększają szansę na szybszą sprzedaż lokum mieszkalnego.
Ogłoszenia nieruchomości w internecie – jak sprzedać lub kupić mieszkanie?
ODPOWIEDZ