intymna pielęgnacja ciała
-
kika75
intymna pielęgnacja ciała
Lotion do intymnej pielęgnacji części ciała taki w swojej gamie kosmetyków ma firma locherbera ja go stosuje i bardzo jestem z niego zadowolona a co wy używacie do higieny intymnej?????
-
Paulina13
Re: intymna pielęgnacja ciała
Żel łagodzący Flosleku-uważam, że jest świetny, łagodzi i pozostawia uczucie świeżości. Poza tym jest wydajny bo mała ilość starcza i dobrze się pieni.
-
mamba
Hej!
Ja używam żelów z ziaji i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona. Mam taki w białym opakowaniu i z niebieskim napisem. Po depilacji miejsc intymnych podrażnienia szybciej mi schodzą, gdy myję się tym żelem oraz mniej narzekam na infekcję.
Ja używam żelów z ziaji i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolona. Mam taki w białym opakowaniu i z niebieskim napisem. Po depilacji miejsc intymnych podrażnienia szybciej mi schodzą, gdy myję się tym żelem oraz mniej narzekam na infekcję.
-
Lady_m
do higieny intymnej części ciała używam emulsji lactacyd. wcześniej dbam o depilację...wstępnie podcinam włoski trymerem, później nakładam żel satin care i na końcu golę włoski maszynką gillette venus embrace dla kobiet. depilacja okolic intymnych jest bardzo istotna i wpływa na utrzymanie właściwej higieny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Laalaa
Ja sporadycznie uzywam specjalnych preparatow, mam naturalne mydlo. Ale na wyjazdy jak pie poza domem czy basen zabieram zel hypoalergiczny flosa. Troche duza butla jak dla mnie ale zawsze mozna przelac do mniejszego 
-
magda_25
Dla mnie istnieje tylko i wyłącznie Lactacyd. Miałam kiedyś jakąś nieprzyjemną infekcję i wtedy sięgnęłam po ten w wersji plus - wszystko odeszło jak ręką odjął. Ogólnie, uważam, że to najlepszy płyn - czuję się po nim czysto i świeżo.
Lactacyd rzeczywiscie jest najlepszy, chociaz troche drogi w porownaniu do innych preparatow o tym samym dzialaniu
Witam,
ja polecam produkty Oriflame. W swojej ofercie mają żele i płyny do pielęgnacji miejsc intymnych w zależności od typu skóry. Mają też chusteczki, które zawsze można wrzucić do torebki. Cenowo też są bardzo przystępne - Delikatny płyn do higieny intymnej 300ml - 12,90.
Więcej szczegółów możecie zobaczyć tu .......
Pozdrawiam
Renata
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
ja polecam produkty Oriflame. W swojej ofercie mają żele i płyny do pielęgnacji miejsc intymnych w zależności od typu skóry. Mają też chusteczki, które zawsze można wrzucić do torebki. Cenowo też są bardzo przystępne - Delikatny płyn do higieny intymnej 300ml - 12,90.
Więcej szczegółów możecie zobaczyć tu .......
Pozdrawiam
Renata
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Yagoda
A z ktorej linii? Bo jest chyba klika...Paulina13 pisze:Żel łagodzący Flosleku-uważam, że jest świetny, łagodzi i pozostawia uczucie świeżości. Poza tym jest wydajny bo mała ilość starcza i dobrze się pieni.
-
Yagoda
Lady_m pisze:do higieny intymnej części ciała używam emulsji lactacyd. wcześniej dbam o depilację...wstępnie podcinam włoski trymerem, później nakładam żel satin care i na końcu golę włoski maszynką gillette venus embrace dla kobiet. depilacja okolic intymnych jest bardzo istotna i wpływa na utrzymanie właściwej higieny.
Urzekajaca historia
-
pomcia
Historia faktycznie urzekająca.
Czyli jeśli się nie depilujesz to masz problem z higieną? U mnie najczęściej Biały jeleń a raczej niebieski 
Yagoda, sprawdź sobie płyn hypoalergiczny z Flosa. Delikatny i wydajny.
Yagoda, sprawdź sobie płyn hypoalergiczny z Flosa. Delikatny i wydajny.
Hejka
Ja uzywam Plivafem F jest cudowny moze nie jest go duzo ale wydajny jest 100ml ale jest drogi niestety ponad 20zl
bardzo wydajny wystarcza mi na 3 miesiace choc uzywam codziennie:) ale mam do was pytanie czy sa jakies inne tansze dobre?
Lactacyd to najlepszy płyn jaki do tej pory używałam.
całodobowa opieka nad starszymi kraków
To akuratnie prawda.
Nie wysusza i naprawde utrzymuje intymnosc w doskonalej kondycji zdrowotnej.
To jeden z najlepszych moim zdaniem ,plynow do higieny intymnej.
Nie wysusza i naprawde utrzymuje intymnosc w doskonalej kondycji zdrowotnej.
To jeden z najlepszych moim zdaniem ,plynow do higieny intymnej.
-
e-kosmeo_pl
- Miła Kobietka
Jeżeli ktoś ma bardzo delikatną i wrażliwą skórę,to równie dobrze oprócz kosmetyków typowo hipoalergicznych do pielęgnacji miejsc intymnych,sprawdzi się także zwykłe szare mydło,sama próbowałam i naprawdę warto.