intuicja? zdrada?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
madzik91
Jestem tu nowa :)

intuicja? zdrada?

Post autor: madzik91 »

Pomocy.. od jakiegoś czasu moj zwiazek przechodzi kryzys, dosc poważny jest co raz gorzej, w dodatku dzis w nocy obudził mnie ogromny niepokój, cos tak silnego ... Ale moze zaczne od tego ze wczorajsze popołudnie moj partner spedził ze mna popołudnie i czesc wieczoru pod czas którego wydzwaniała do niego jak on to mowił koleżanka 'karolina', wrocił do domu.. Gdy w nocy obudził mnie to straszne uczucie zorientowałam sie ze dzwonił do mnie kilka krotnie chwile po tym jak zasnełam. Okazło sie ze nie tylko do mnie dzwonił, dzwonił również do swojego przyjaciela. Co dziwne wiem tylko od jego dziewczyny a mojej przyjaciółki ze ten mu odp ' zadzwonię do Ciebie rano' do teraz nie moge sie z nim skontaktować. Ale to uczucie w nocy i ta pierwsza mysl ' Karolina i On!' nie mogłam sie uspokoić .. Nigdy czegoś takiego nie czułam. Czy to możliwe ze cos jest na rzeczy ?!
456
Kobietka Expert

Re: intuicja? zdrada?

Post autor: 456 »

A znasz tą dziewczynę? Bo to, że wydzwaniał do przyjaciela o niczym nie świadczy.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
madzik91

znam ja tyle o ile. male miasteczka kazdy zna sie w jakimś stopniu. martwi mnie to bo to facet ktory przede mna spotykał sie chyba z wiekszoscia.. moze to o mnie dobrze nie świadczy ale uczucia usidliły mnie przy nim. przestał mi mowic ze mnie kocha, okazywac uczuc jak jeszcze tydzien temu.. zrobił sie zimny.
456
Kobietka Expert

Dlaczego dobrze nie świadczy? Uczuć się nie wybiera, same się lokują. Nie mamy wpływu w kim się zakochujemy. Może porozmawiasz z nim szczerze, czy coś się w nim zmieniło, jakie Ty masz odczucia, bo być może to faktycznie tylko koleżanka. Jeżeli rozmowa nic nie da to warto podpytać przyjaciółkę czy coś wie. A najlepiej to jeszcze sprawdzić tamtą dziewczynę. Skoro małe miasteczko to łatwiej jest się dowiedzieć kto to taki.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
madzik91

chyba zaczełam bac sie szczerych rozmow.. mało dojrzałe, ale kazda szczera rozmowa konczy sie obietnica zmiany ktora nie nastepuje, ostatnio taka rozmowa nawiązała sie przez sms. W złosci napisałam mu czemu w ogole jest ze mna.. napsiał ze nie wie co sie z nim dzieje, ze zalezy mu na mnie ale lepiej bedzie jak sie nie bedziemy spotykac, bo wie ze mnie rani.
W efekcie cale swieta balował a ja plakałam w poduszke, dopiero po swietach po rozmowie stwierdził ze nie chce mnie stracic. Boje sie ze przez ten week kiedy stwierdził ze lepiej bedzie nam bez siebie cos sie wydarzyło, ze kogos po prostu poznał. Zaprzeczał. Ale telefony w nocy ktorych on nie odbiera i wczoraj tamta ' koleznka' daja mi zle sygnały. Jeszcze to dziwne uczucie ktore tak ostro zerwało mnie ze snu..
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

a skontaktował się ze swoim przyjacielem ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
roxxy681
Miła Kobietka

Post autor: roxxy681 »

Trochę nie rozumiem. Chłopak dzwonił do Ciebie kilkakrotnie po zaśnięciu, tak? Dzwonił też do swojego znajomego, ale ten mu odpowiedział, że oddzwoni rano, tak? Teraz oboje nie możecie się z nim skontaktować, tak?
madzik91

no tak, z przyjacielem ktorym jest 'blizej' niz ze mna chyba. wszędzie razem jak bracia.
jeden drugiego kryje we wszystkim !
madzik91

czy on nie moze sie skontaktować tego nie wiem, ja niestety nie moge, nie odbiera od rana.
456
Kobietka Expert

Jakbym była na Twoim miejscu, to takie zachowanie, jego słowa w dodatku tajemnicze telefony i tajemnicza koleżanka -by mi wystarczyły.

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

poczekaj do jutra... takie moje zdanie... na spokojnie ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
madzik91

tez tak czuje.. jesli dzis do mnie nie przyjdzie, i nie odezwie sie .. bedzie jednoznaczne, przyjaciel zawiozł go do niej...
456
Kobietka Expert

Nie martw się. Jeżeli okaże się, że ten chłopak to dupek, to widocznie nie był wart Twojego zachodu. Lepiej jest znać prawdę niż męczyć się z myślami.

elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

nie snuj czarnych scenariuszy
AnaStazJa

Post autor: AnaStazJa »

Poczekaj, a zobaczysz co z tego wyniknie i o co na prawdę w tym chodzi.
W tej chwili tylko pogrążasz się w domysłach i już piszesz czarny scenariusz, a przecież mogło kompletnie do niczego nie dojść.
Trochę cierpliwości, z czasem wszystko się wyjaśni ;)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tak poczekaj na wyjasnienia
ODPOWIEDZ