Ile Twój facet ma z faceta?
Ile Twój facet ma z faceta?
http://www.quizo.pl/quiz/jak-jest-twoj-facet/
91% ;D ''Sama wiesz co masz w domu. Psychoterapia mu nie pomoże. W tej terapii musiałby cofnąć się do dzieciństwa. A on już tam jest, po prostu nigdy nie ruszył dalej.''
91% ;D ''Sama wiesz co masz w domu. Psychoterapia mu nie pomoże. W tej terapii musiałby cofnąć się do dzieciństwa. A on już tam jest, po prostu nigdy nie ruszył dalej.''
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
G****
Re: Ile Twój facet ma z faceta?
125 % ( nie wiedzialam ze moze tyle wyjsc
)
Pewnie kazał Ci się też ubierać w skórzane stroje? Wiesz, dlaczego? Bo mu pachnie jak nowa tapicerka w samochodzie.
Pewnie kazał Ci się też ubierać w skórzane stroje? Wiesz, dlaczego? Bo mu pachnie jak nowa tapicerka w samochodzie.
haha 116 % wow.... nie spodziewałam się 
opis ten sa co Zanna
opis ten sa co Zanna
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
75% no mój to taki trochę pedancik
"Może nie jest kolorowo, ale mogło być gorzej. Pamiętaj tylko, że jeżeli zacznie się myć dwa razy w tygodniu to oznacza, że może Cię zdradzać."
to ciekawe 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
dziuska

`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Adidasowa też się uśmiałam 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
92%
"Sama wiesz co masz w domu. Psychoterapia mu nie pomoże. W tej terapii musiałby cofnąć się do dzieciństwa. A on już tam jest, po prostu nigdy nie ruszył dalej."
Właściwie to są momenty kiedy rzeczywiście myślę, że tak jest
"Sama wiesz co masz w domu. Psychoterapia mu nie pomoże. W tej terapii musiałby cofnąć się do dzieciństwa. A on już tam jest, po prostu nigdy nie ruszył dalej."
Właściwie to są momenty kiedy rzeczywiście myślę, że tak jest
88% Sama wiesz co masz w domu. Psychoterapia mu nie pomoże. W tej terapii musiałby cofnąć się do dzieciństwa. A on już tam jest, po prostu nigdy nie ruszył dalej.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
bruk.logan
- Jestem tu nowa :)
117%
Wrzuć na Facebooka!

Wrzuć na Facebooka!
http://www.autoplaza.com.pl/
Sama wiesz co masz w domu. Psychoterapia mu nie pomoże. W tej terapii musiałby cofnąć się do dzieciństwa. A on już tam jest, po prostu nigdy nie ruszył dalej.
104% . No cóż..
104% . No cóż..