Ile najdłużej wam się spóźniał okres?
-
nina19
Ile najdłużej wam się spóźniał okres?
Jak wyżej.
Mi się spóźnia już prawie dwa miesiące, boję się ,że jestem w ciąży, dlatego niedługo zrobię kolejny test, a potem do lekarza , bo to dość długo.
A wam jak długo się spóźniał?
Mi się spóźnia już prawie dwa miesiące, boję się ,że jestem w ciąży, dlatego niedługo zrobię kolejny test, a potem do lekarza , bo to dość długo.
A wam jak długo się spóźniał?
Re: Ile najdłużej wam się spóźniał okres?
Mi spóźnia się tydzień i bardzo się denerwuję, co prawda nie współżyłam jeszcze, ale i tak to stresujące. ..To faktycznie trochę długo, koniecznie idź do lekarza, a wszystko się wyjaśni.
-
nina19
No racja.
Ja od tych prawie dwóch miesiący cały czas myśle o jednym. Żeby nie być w ciąży.
Jak tylko rano się budzę , to strasznie się boję.
Musze koniecznie zrobić jeszcze jeden test, a potem do ginekologa.
Tyle , że my zawsze się zabezpieczaliśmy prezerwatywą , więc nie wiem czy jest to możliwe. Nie pękła ani nie zsunęła się nam. Boję się ; (
Ja od tych prawie dwóch miesiący cały czas myśle o jednym. Żeby nie być w ciąży.
Jak tylko rano się budzę , to strasznie się boję.
Musze koniecznie zrobić jeszcze jeden test, a potem do ginekologa.
Tyle , że my zawsze się zabezpieczaliśmy prezerwatywą , więc nie wiem czy jest to możliwe. Nie pękła ani nie zsunęła się nam. Boję się ; (
Jeśli nie masz okresu przez dwa miesiące, to możesz mieć już objawy ciąży. Nudności, zachcianki kulinarne, wrażliwe piersi...Możesz być również chora. Dlatego ja na Twoim miejscu jak najszybciej poszłabym do ginekologa! Dziwię się, że tak długo zwlekasz.
-
nina19
Miałam dużo stresu i przeszłam na dietę, poza tym ogólnie zmieniłam tryb życia więc wolałam poczekać z myślą , że to dłuższe opóźnienie.
Już raz tak miałam
Już raz tak miałam
ja nie mam juz pol roku
a dotychczas miesiaczkowalam w miare regularne 
Mi się max spóźniał 2 tyg. I to kilka razy. Ale było to związane z zapaleniem szyjki macicy.
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
nina19
A jak się objawiało u Ciebie takie zapalenie?Tinuviel pisze:Mi się max spóźniał 2 tyg. I to kilka razy. Ale było to związane z zapaleniem szyjki macicy.
Z tego co wiem od lekarza to zapalenie szyjki macicy nie musi mieć w ogóle objawów... U mnie jedynie spóźniał się okres 2tyg i odczuwałam lekkie pieczenie przy oddawaniu moczu... Poszłam na kontrolną wizytę i okazało się, że mam zapalenie szyjki... :/
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Antybiotykami...
Po prostu idź do lekarza. Inaczej się nie dowiesz. Nie ma się czego wstydzić... Zdrowie jest najważniejsze.
-
nina19
Bo ja mam taki problem. Tak jak wcześniej pisałam, spóźnia mi się okres.
Od niedawna biorę antybiotyki na zapalenie oskrzeli.
Od jakiś czterech dni, bardzo swędzi i piecze mnie wejście do pochwy, a od jakiegoś tygodnia, dwóch mam biały serkowaty śluz. Jednak dzisiaj ten śluz zrobił się jakiś różowy, dziwne trochę.
Dzisiaj kupiłam sobie ABLOTHYL globułki dopochwowe na infekcje, i do tego żel ILADIAN . Czy mogę to stosować? W aptece mówili, że tak.
Ale co oznacza ten różowy śluz.
Nie jest go wiele, tylko jak się załatwiam i podcieram, to go widzę.
Od niedawna biorę antybiotyki na zapalenie oskrzeli.
Od jakiś czterech dni, bardzo swędzi i piecze mnie wejście do pochwy, a od jakiegoś tygodnia, dwóch mam biały serkowaty śluz. Jednak dzisiaj ten śluz zrobił się jakiś różowy, dziwne trochę.
Dzisiaj kupiłam sobie ABLOTHYL globułki dopochwowe na infekcje, i do tego żel ILADIAN . Czy mogę to stosować? W aptece mówili, że tak.
Ale co oznacza ten różowy śluz.
Nie jest go wiele, tylko jak się załatwiam i podcieram, to go widzę.
Powtórzę: idź do lekarza.
-
nina19
Nie mogę na razie.
Leżę w łóżki z gorączką. ; (
chce na razie jakoś sama sobie pomóc
Leżę w łóżki z gorączką. ; (
chce na razie jakoś sama sobie pomóc
Z gorączką też możesz iść do lekarza. To wręcz wskazane, bo to może też być objawem... Podejrzewam, że raczej mało tutaj lekarzy...
Pójść do lekarza to nic złego. Tym bardziej, że aż tyle Ci się okres spóźnia... Pójdziesz i wszystko się wyjaśni. Nie ma co snuć domysłów...
-
nina19
Gorączka jest przez zapalenie oskrzeli. Lekarka kazała lezeć aż goraczka zniknie.
Poza tym nie wyobrażam sobie jechać dodatkowo pociągiem z 38 stopiową temperaturą.
Poza tym nie wyobrażam sobie jechać dodatkowo pociągiem z 38 stopiową temperaturą.
Jak tam wolisz 
-
nina19
Chce iść do gina, ale kurde tak źle się czuję, że nie dam rady.
Na razie wolę tych globułek nie brać, bo może ten różowy śluz to początek okresu, a to by mi przerwało leczenie.
Na razie wolę tych globułek nie brać, bo może ten różowy śluz to początek okresu, a to by mi przerwało leczenie.
Lekarz Ci wszystko powie. Nawet to w jakiej fazie cyklu jesteś. Lepiej się przemęczyć i pojechać do lekarza. Chodzi o Twoje zdrowie...
-
nina19
Jak już kupiłam te tabletki to je użyję ale poczekam do jutra.
pół roku ..
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Pół roku 
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
- kusicielka
- Extra Kobietka
Ja nie mialam ze 3 miesiące.