Ile mamy lat ?
-
Luśka
Re: Ile mamy lat ?
ja mam 23, ale evka nie martw się wiekiem...bo kobieta jest jak wino..im starsza tym lepsza:)
-
meredith
24
evka, jeśli faktycznie jesteś najstarsza to zapewniam Cię, że tylko chwilowo 
-
Panna_M
To ja jestem najmłodsza na forum. hehe 18 lat. Mam nadzieję że mnie zaakceptujecie. Fora na nastolatek są dla mnie dziecinne, i młodzież tam to masakra. Dlatego jestem na forum dla kobiet, by troszkę poznać waszych opinii z dorosłego świata. 
-
evka
LUŚKA poprawilas mi humor
MEREDITCH ja mam nadzieje ze nie na dlugo i ze dez jakies dojrzale kobitki sie zarejestruja
PANNA_M jak to jest bys najmlodszym ? pewnie fajnie co? Pozdrawiam 
-
Panna_M
Nie tak najgorzej, bałam się tylko że skrytykujecie mój wiek, hehe
Ale miło was poznać, pewnie sporo się nauczę na tym forum
Ale miło was poznać, pewnie sporo się nauczę na tym forum
-
evka
Jak ja sie ciesze ze jest tu ktos starszy odemnie hihhihi
Mi w grudniu stuknie 33 o matko a czuje sie jagbym miala nadal 20 hihihih
magi glupot nie opowiadaj pasujesz tu jak ulal dobrze jest pogadac z kims powarznym
i czekamy na fotke
magi glupot nie opowiadaj pasujesz tu jak ulal dobrze jest pogadac z kims powarznym
i czekamy na fotke
-
Leukone
19.
Wiek nie odpowiada za nasz poziom inteligencji.
z wiekiem nabywa się doświadczenia życiowego.
i wiem że są utaj panie z większym doświadczeniem życiowym aniżeli ja , i cieszy mnie to będę mogła się tu czegoś nauczyć , dowiedzieć i podpytać
pozdrawiam
Wiek nie odpowiada za nasz poziom inteligencji.
z wiekiem nabywa się doświadczenia życiowego.
i wiem że są utaj panie z większym doświadczeniem życiowym aniżeli ja , i cieszy mnie to będę mogła się tu czegoś nauczyć , dowiedzieć i podpytać
pozdrawiam
-
Anka24
24, ale czuje się młodziej 
Ciekawa jestem jaka średnia wieku panuje u Nas na forum
Ciekawa jestem jaka średnia wieku panuje u Nas na forum
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2009 1:22 pm przez Anka24, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Leukone
hehe moja mama powiada że życie zaczyna się po 40. i czasami patrząc na nią wydaje mi się że to prawda.Anka24 pisze:24, ale czuje się młodziej
-
ede3
Ja mam 28 lat. Jednak wydaje mi się ze wiek tu nie ma znaczenia. Bardzo czesto po wypowiedziach osób trudno jest okreslić wiek rozmówcy. I tak jest dobrze 
-
Justynka108
Ja też mam 32. Uff, co za ulga!!!evka pisze:Ja mam 32 i chyba jestem tu najstarsza![]()
![]()