ile kosztuje reklama

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
olgie3
Jestem tu nowa :)

ile kosztuje reklama

Post autor: olgie3 »

Witajcie, w związku z chęcią rozreklamowania swojej firmy w sieci, zastanawiam się nad wynajęciem firmy, zajmującej się pozycjonowaniem stron. Orientujecie się, jaki jest - mniej więcej - koszt takich usług?
olgie3

Re: ile kosztuje reklama

Post autor: olgie3 »

olgie3 pisze:Witajcie, w związku z chęcią rozreklamowania swojej firmy w sieci, zastanawiam się nad wynajęciem firmy, zajmującej się pozycjonowaniem stron SPAM Orientujecie się, jaki jest - mniej więcej - koszt takich usług?
Zapoznaj się z regulaminem forum
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2018 10:24 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
dominikaka

Post autor: dominikaka »

Wszystko zależy od reklamy, od tego o jaką dokładnie ci chodzi. Ja mam fanpage firmy i zdaje to swój egzamin. Wszystkie potrzebne wskazówki znalazłam na cleveragency, a teraz nawet oni mi go prowadzą.
supris
Miła Kobietka

Post autor: supris »

Zależy jaka ta reklama ma być, ja na targi zawodowe dla mojej ekipy zamówiłam koszulki z logo mojej firmy, wyróżnialiśmy się na tle innych firm, ponieważ czy przy stanowisku czy rozdając ulotki byliśmy widoczni z daleka, takie koszulki zamówiłam na OpenWear.pl, a nadruki wykonała nam firma Reflect.pl .
Awatar użytkownika
monicabe
Miła Kobietka

Post autor: monicabe »

Wszystko zależy tutaj od tego
jaka firma Ci reklamuje biznes
jakie masz oczekiwania
czy jest to pozycjonowanie czy jedynie reklama w wyszukiwarkach
oraz jakie chcesz mieć zasięgi ( na pewno mniej będzie kosztowalo reklamowanie strony lokalnie a więcej reklamowanie strony na całą Polskę.....)
https://lepiej-widoczni.pl/chcesz-przyc ... ernetowej/

W pierwszej kolejności na pewno ważne jest pozycjonowanie.
tan72a

Post autor: tan72a »

Zależy jaki typ reklamy, ale to jest inwestycja która się będzie wracać z procentem.
skan 3d
marian33332

Post autor: marian33332 »

Każda reklama naprawdę kosztuje bardzo dużo pieniędzy.Nie każdego polaka jest na to po prostu stać.
projektowanie strony www warszawa
Awatar użytkownika
annika77
Miła Kobietka

Post autor: annika77 »

U nas od dawna sprawdza sie agencja reklamowa Mars z Bydgoszczy. Wizytówki, ulotki, pieczątki, koszulki, kasetony, szyldy, tablice - wszystko u nich wykonacie. Firma dobrze ogarnia wszystko, jest fachowa no i nie przepłacicie u nich a takie klasyczne metody reklamy są zawsze skuteczne. Sprawdźcie ich sobie, warto.
Gerek10

Post autor: Gerek10 »

Może kampania AdWords przynosząca wiele korzyści. Jest też marketing szeptany lub gromadzenie opinii w Google na temat produktów, usług i firm. Tak a propo jest firma zajmująca się sprzedażą opinii w Google Maps. WIęcej tutaj: https://kup-opinie.pl Wielu potencjalnych klientów szuka i czyta opinie którymi sugeruje się podczas dokonywania wyboru.
damier

Post autor: damier »

My w firmie zaczynamy dopiero w online i też się rozglądam za pozycjonowaniem, żeby chociaż część sezonu uratować. A jak patrzę na koszt to niektóre firmy podają. Chociaż jak rozmawiałem to mówili, że na początku dobrze też brać jakieś adsy, bo pozycjonowanie może trochę potrwać.
ola098

Post autor: ola098 »

Sprawdź ofertę https://doitcrew.pl/ !
OlszarKa

Post autor: OlszarKa »

To ile kosztuje reklama, to zależy na co się dokładnie zdecydujemy. Z mojej strony mogę powiedzieć, ze wymierne korzyści daje nam działanie w social mediach. Dobrą opcją sa banery reklamowe, gadżety z logo firmy. Warto oczywiście dodawać firmę do katalogów https://firmy.sosnowiec.pl/
PRO86x

Post autor: PRO86x »

Jeśli chodzi o pozycjonowanie stron www to polecam Grupa TENSE.
https://prowashing.pl/
Lota

Post autor: Lota »

Warto pomyśleć o działaniach seo, ale w pierwszej kolejności zawsze warto zrobić optymalizację strony pod kątem seo https://mtweb.pl/optymalizacja-stron-www/ odsyłam Was do agencji MtWeb z Krakowa.
Awatar użytkownika
considine.neva

Post autor: considine.neva »

Zastanawiam się nad reklamą przylepną. Czy ktoś z Was coś takiego wykorzystuje? Folie samoprzylepne nie są jednak zarezerwowane wyłącznie do przestrzeni publicznych. Chętnie decydują się na nie również klienci prywatni do dekorowania i zabezpieczania własnych domów i mieszkań – mebli, okien, czy podłóg w pokojach dziecięcych.
folie samoprzylepne
Awatar użytkownika
horace50

Post autor: horace50 »

Badania realizowane na przestrzeni ostatnich lat, wskazują wyraźnie, że użytkownicy skupiają swoją uwagę w największym stopniu na pierwszym wyświetlonym im obrazie. Udowodnił to m.in. Jakob Nielsen.
Czym jest Above the Fold i jakie ma znaczenie dla SEO?
Awatar użytkownika
bernadette.crist

Post autor: bernadette.crist »

Pozycjonowanie, czyli SEO, jest jedną z najskuteczniejszych dzisiaj form na promowanie swojej strony w sieci. Każdy, komu zależy na tym, aby wypromować swój biznes, powinien z tego skorzystać.
Pozycjonowanie stron na Łódź – jak to zrobić?
Awatar użytkownika
reyna11

Post autor: reyna11 »

Content marketing rośnie w siłę. Coraz więcej przedsiębiorców docenia jego rolę nie tylko w klasycznym reklamowaniu swojego biznesu i budowaniu wizerunku eksperta, ale również pozycjonowaniu stron internetowych.
Rola treści w pozycjonowaniu – czy zawsze musi być ich jak najwięcej?
Awatar użytkownika
dashawn.dach

Post autor: dashawn.dach »

Coraz więcej ludzi szuka interesujących ich ofert za pośrednictwem internetu. Niezależnie od tego, w czym specjalizuje się Twoje biuro nieruchomości pamiętaj, że zazwyczaj pierwsze kroki w poszukiwaniu usług kieruje się w stronę portali internetowych.
Jak sprawić, by oferta Twojego biura nieruchomości była lepiej widoczna w internecie?
Awatar użytkownika
terry.faustino

Post autor: terry.faustino »

Jak reklamować, żeby nie reklamować, tylko informować? To pytanie spędza sen z powiek każdemu właścicielowi gabinetu, który dostrzega korzyści płynące z marketingu medycznego.
marketing medyczny
Elza52
Miła Kobietka

Post autor: Elza52 »

Reklama w cale nie musi być kosztowna. W dużej mierze możesz zająć się nią samodzielnie. Na przykład prowadząc konto na fb. Pod adresem: https://instalajki.pl/produkt/polubienia-strony-na-fb/ jest oferta usługi dotyczącej polubień konta na tym portalu. Skorzystanie z tej usługi może pomóc rozpromować to konto a wraz z nim firmy.
Awatar użytkownika
janet04

Post autor: janet04 »

Koszulki z nadrukiem sprawdzają się w branżach związanych z usługami i handlem. Dzięki wyróżniającym się strojom pracownicy mogą być łatwo identyfikowani przez klientów, co jest bardzo wygodnym rozwiązaniem, często spotykanym np. w dużych sklepach.
Koszulki z logo – kiedy mogą się przydać?
ODPOWIEDZ