Idealny samochód dla kobiety?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Kahna
Jestem tu nowa :)

Re: Idealny samochód dla kobiety?

Post autor: Kahna »

seicento jest w sam raz:)
Świetne są te nowoczesne ogrodzenia!:)
kuxa

Post autor: kuxa »

Mała Mazda2 to dobry wybór :) Ale jeśli kupujesz używany wóz to zawsze lepiej sprawdzić u blacharza czy lakiernika, czy wszystko z tym samochodem było ok w przeszłości ;) Tu na słowo handlarzowi nie ma co wierzyć ;)
https://www.sztukalakierowania.pl
Takka62

Re Audi A5 - cudowny

Post autor: Takka62 »

Audi A5 cudo
beataka
Miła Kobietka

Post autor: beataka »

mini cooper - uwielbiam; szkoda, że nie mam prawa jazdy;)
Ailis
Miła Kobietka

Post autor: Ailis »

Ja miałam fajne autko ale tak naprawiałam swoje auto, że w końcu mechanik sam mi już powiedział, że to już nie ma sensu, a samochód będzie się już psuł. Więc szczerze powiedziawszy zastanawiam się nad kupnem auta i zastanawiam się czy nowe czy używane. Bo kolega polecił mi salon aut używanych Bawaria Motors MINI w Warszawie. Ktoś może kupował tu auto ? 
dominikaka

Post autor: dominikaka »

Dla mnie niezastąpione są auta marki peugeot- moim jeżdze już kilka lat i jest to naprawdę świetne auto, małe, zwinne. Samochód jest bardzo komfortowy, bezawaryjny, nie zamieniłabym go na żaden inny. Jeżeli byłabyś zainteresowana zakupem tej marki to mogę polecić Ci tą stronkę SPAM, i ja i moja siostra kupowałyśmy z niej samochody i zawsze są to naprawdę dobre auta.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2019 3:29 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
marzanna

Post autor: marzanna »

Jakim jeździcie, co najbardziej lubicie w swoim? Niedawno zdałam prawo jazdy i dopiero szukam tego jedynego. Nie mogę dziś spać i znalazłam artykuł o Peugeotach SPAM jakie macie zdanie na ten temat? Jeździcie takim samochodem, jesteście zadowolone z użytkowania? Myślicie, że warto szukać takiego z gazem?
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 9:53 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
szczypiorka

Post autor: szczypiorka »

fiat 500
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Moja księżniczka upala Abarth 695...ja Alfe Giulie...goraco polecamy
agat@

Post autor: agat@ »

mam wiekowy samochód rodzice mi go oddali. już powoli zaczyna zawodzić i też nowego szukam. W oko mi wpadło korando jak dla kobiety wydaje mi się być dobrym autem. Popytam jeszcze brata jak tam z silnikiem. Ja to się nie znam na tym za bardzo.
jsau712

Post autor: jsau712 »

Ja się zastanawiam nad kupnem dla siebie pierwszego samochodu. Co możecie mi polecić?
Kosmetyki samochodowe producent to szeroka oferta pozwalająca na: czyszczenie szyb i karoserii, pielęgnacje deski rozdzielczej, pranie skóry i tapicerek. https://xpert.info.pl/
kobietawielepiej

Post autor: kobietawielepiej »

kuxa pisze:Mała Mazda2 to dobry wybór :) Ale jeśli kupujesz używany wóz to zawsze lepiej sprawdzić u blacharza czy lakiernika, czy wszystko z tym samochodem było ok w przeszłości ;) Tu na słowo handlarzowi nie ma co wierzyć ;)
Nie wiem czy słyszałyście o dekoderze VIN ? Znakomite narzędzie do wykrycia wszelkich niedociągnięć naszego być może przyszłościowego auta. Wystarczy wejść na stronę https://sprawdz.vin/dekoder-vin-checker/ wpisać numer VIN, który każdy samochód posiada i wygenerować raport. Wielu uchroniło to przed późniejszymi problemami z samochodem.
marlena77
Miła Kobietka

Post autor: marlena77 »

Oczywiście audi kupiłam używany w Inter Welm ale jak nowy z niskim przebiegiem autko sprawdzone przez mechaników na pewno kilka lat nim pojeżdzę.
zuzannaa
Miła Kobietka

Post autor: zuzannaa »

To wszystko zależy od tego czego kobieta oczekuje jakie trasy pokonuje, jeśli na miasto to wystarczy coś małego mało palącego, jak budżet większy to nawet jakiś elektryk będzie spełniał swoją fundację idealnie.

Post autor: granika »

Od razu nasuwa się odpowiedź, że to powinien być mały samochód, gdzie wszędzie będzie można bez żadnych problemów podjechać. Ale jak wiadomo kobiety są mało zdecydowane, także musimy się dłużej nad tym tematem zastanowić. Może Wynajem samochodów Wrocław będzie jakimś skutecznym rozwiązaniem, co myślicie?
ODPOWIEDZ