idealna na żone
idealna na żone
witam Panie
Rok temu rozpadł się mój 3 letni związek od tamtej pory związałam się o rok młodszym chłopakiem szybki związek, szybkie zaręczyny i szybki rozpadem po pól roku się rozstaliśmy. teraz weszłam w świeży z związek 3 lata młodszy wszystko jest dobrze ale on napotkał cos o ślubie a we mnie wzbudziła się panika jesteśmy na etapie poznawania a nie gadania o ślubie uważam ze na to przyjdzie jeszcze czas poza tym nie chce popełniać błędów z tamtego związku, chłopak mimo że jest młodszy to jest rozsądny i opiekuńczy. czy to we mnie jest jakiś problem że widza we mnie przyszła żonę, kobietę z która chcą zaciągnąć do ołtarza czy to po porostu faceci tak szybko się angażują i szukają stabilizacji mam 25 lat, dziecko, prace i auto
Rok temu rozpadł się mój 3 letni związek od tamtej pory związałam się o rok młodszym chłopakiem szybki związek, szybkie zaręczyny i szybki rozpadem po pól roku się rozstaliśmy. teraz weszłam w świeży z związek 3 lata młodszy wszystko jest dobrze ale on napotkał cos o ślubie a we mnie wzbudziła się panika jesteśmy na etapie poznawania a nie gadania o ślubie uważam ze na to przyjdzie jeszcze czas poza tym nie chce popełniać błędów z tamtego związku, chłopak mimo że jest młodszy to jest rozsądny i opiekuńczy. czy to we mnie jest jakiś problem że widza we mnie przyszła żonę, kobietę z która chcą zaciągnąć do ołtarza czy to po porostu faceci tak szybko się angażują i szukają stabilizacji mam 25 lat, dziecko, prace i auto
Re: idealna na żone
Pewnie te dziewczyny, których faceci mimo długoletnich związków nie myślą o ślubie, by Ci pozazdrościły
Wydaje mi się, że takie sygnały od strony mężczyzn powinnaś brać za komplement, ponieważ widzą w Tobie wartościową osobę, swoje wyobrażenie o kobiecie, z którą chcieliby spędzić życie. Inna sprawa, że takie deklaracje padają raczej stanowczo za wcześnie...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Trafiasz na dziwnych facetów.
Niektóre kobiety latami czekają aby ich mężczyźni w końcu się oświadczyli.
Myślę, że mogę zgodzić się tutaj z Czarnulą. Widocznie jesteś kobietą, z którą widzą swoją przyszłość i pewnie stąd te ich poważne plany.
Jednak zbyt szybko wskakując przed ołtarz można się rozczarować lub po prostu stwierdzi się, że jednak to nie to. Z resztą sama wiesz jak to jest, bo masz nauczkę.
Takie decyzje powinno się podejmować po dłuższym czasie a nie w zasadzie wtedy, gdy jeszcze nie zdążyliście się dobrze poznać.
Nie dziwi mnie również to, że masz uraz po poprzednim związku i że się boisz.
Chyba każda kobieta podchodziłaby po czymś takim ostrożnie do kolejnej decyzji o ślubie.
Myślę, że mogę zgodzić się tutaj z Czarnulą. Widocznie jesteś kobietą, z którą widzą swoją przyszłość i pewnie stąd te ich poważne plany.
Jednak zbyt szybko wskakując przed ołtarz można się rozczarować lub po prostu stwierdzi się, że jednak to nie to. Z resztą sama wiesz jak to jest, bo masz nauczkę.
Takie decyzje powinno się podejmować po dłuższym czasie a nie w zasadzie wtedy, gdy jeszcze nie zdążyliście się dobrze poznać.
Nie dziwi mnie również to, że masz uraz po poprzednim związku i że się boisz.
Chyba każda kobieta podchodziłaby po czymś takim ostrożnie do kolejnej decyzji o ślubie.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
hehe
Dziewczyny mają rację, mało kiedy można spotkać faceta, który tak szybko chce się stabilizować.
Wg mnie możesz po prostu temat zbywać
albo odwlekać 
albo szczerze pogadać byście dali sobie czas
Wg mnie możesz po prostu temat zbywać
albo szczerze pogadać byście dali sobie czas
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tylko wiecie wole unikać tematu na razie bo wiadomo jak kruche jest męskie ego
coś powie się nie tak i nawet jak będę gotowa na następny krok to niestety nic nie będzie się działo. na razie jest tekst ze za parę miesięcy zamieszkać razem dla jednego parę oznacza 3 miesiące dla drugiego 6 miesięcy.
i kto tu mówi ze kobieta wychodzi za mąż kiedy ma do tego okazje. chce stabilizacji ale bez przesady
i kto tu mówi ze kobieta wychodzi za mąż kiedy ma do tego okazje. chce stabilizacji ale bez przesady
Mam nadzieję, że doczekasz się jej i to z odpowiednim partnerem. Tego Ci życzę.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Według mnie powinnać porozmawiać z partnerem i powiedzieć mu szczerze czego się boisz, czego oczekujesz.
znowu coś napomkną o zaręczynach ze za pół roku ja przyjmuje to fajnie może to jednak ten ( miał parę związków ale nigdy nie czułam się tak jak z nim czyżby to było to?) ale spokojnie to pół roku tysiące rzeczy może się zdążyć czyli podchodzę do tego sceptycznie
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Moim zdaniem te obawy są naturalne po tym co przeszłaś,potrzebujesz po prostu czasu aby to poukładać i przemyśleć,widocznie Twój obecny partner uznał że to odpowiedni moment na ślub czy mieszkanie razem,w związku z czym powinnaś z nim szczerze porozmawiać i powiedzieć jaka jest sytuacja.
Zaręczyny zawsze można przyjąć jeśli czuje się, że to odpowiedni facet... A ze ślubem można odczekać.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...