Hybrydy

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
tylko19
Jestem tu nowa :)

Hybrydy

Post autor: tylko19 »

Witajcie,
od jakiegoś czasu maluję paznokcie hybrydami. Jak dla mnie jest to najlepszy sposób na piękne paznokcie :) Ostatnio odkryłam świetna bazy i topy w tym sklepie https://allebeauty.pl/pl/c/hybrydowe-to ... nokci/3340 :) Dodatkowo są dostępne różne firmy i każdy znajdzie tam coś dla siebie. Oprócz topów mają też inne akcesoria do paznokci :) Lubicie nakładać hybrydy? Czy jednak wolicie tradycyjny sposób malowania paznokci?
xenia_x
Miła Kobietka

Re: Hybrydy

Post autor: xenia_x »

Ja uzywam semillac
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Mi najbardziej podobają się moje paznokcie w naturalnej odsłonie. Właśnie dlatego zrezygnowałam z hybryd na rzecz odżywki Eveline SOS. Po pomalowaniu nią paznokcie nie tylko są mocniejsze, ale też lepiej wyglądają.
Obrazek
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

kiedys robilam , ale od jakiegos czasu nie robie. probuje odbudowac troche paznokcie, bo mam strasznie zniszczone. Poleccie jakas odzywke
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

oj skad ja to znam.... teraz dobra odzywka do paznokci i daje rade :)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

a jaka tą odzywke?? Jakas konkrtena czy obojetne?
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

No u mnie zdecydowanie regenerum do paznokci, najlepsze. Teraz juz nie są takie łamliwe i nie rozdwajaja sie. Na Notino mozna zamowic
Tama
Miła Kobietka

Post autor: Tama »

Super lakiery hybrydowe są w sklepie Xfem - https://xfem.pl/. Ja tam kupuję od jakiegoś czasu i jestem z nich bardzo zadowolona. Świetne jakościowo, trwałe, wydajne. No i duży wybór kolorów. Poza tym w sklepie kupuję tez odżywki do paznokci i akcesoria do pielęgnacji typu cążki, pilniczki itp.
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Robię sama od zawsze. Nie jest to trudne, ale wymaga sporo dokładności i precyzji, żeby stylizacja wyglądała ładnie i schludnie. Trzeba z pewnością nabrać wprawy w pracy z produktami światłoutwardzalnymi, a także nauczyć się w odpowiedni sposób przygotowywać płytkę paznokci i skórki do aplikacji lakierów.
Nie polecam zestawów startowych, raczej są ubogie i lepiej samemu dobrać sobie wszystko co potrzebne.
Jeśli chodzi o zdejmowanie stylizacji to ja używam frezarki i nie polecam używania acetonu, który bardzo osłabia płytkę. No, i babranie się w acetonie, zawijanie itd jest po prostu męczące i niepotrzebne. Pracy frezarką też trzeba się nauczyć, ale jak się zacznie na niskich obrotach i z delikatnymi frezami to raczej nikt nie powinien mieć problemów
https://dlalejdis.pl/artykuly/topy-hybr ... o-manicure

Na stronie jest kilka podpowiedzi jak wybrać odpowiedni top :)
ODPOWIEDZ