Horoskopy - czytacie? ;)
Horoskopy - czytacie? ;)
Mam tutaj, że będzie mnie w tym tygodniu nosiło - mam nadzieję, że poczuję to od jutra
LINK
-
Kleo_Patra
- Jestem tu nowa :)
Re: Horoskopy - czytacie? ;)
Kiedyś nie przegapiłam żadnego, dziennego horoskopu, myślałam, że niemal wszystko się sprawdza, ale zaczęło mnie to wprowadzać w nieciekawy stan psychiczny, gdy w horoskopie było napisane coś nieprzyjemnego i cały dzień o tym myślałam, przestałam czytać i się tym stresować, przejmować.
Dawniej czytałam i to w każdej gazecie, ale dzisiaj?...... nie......mamy XXI wiek , a życie i tak nam napisze swój własny scenariusz.
Dawniej,kiedy byłam młodą dziewczyną owszem czytywałam horoskopy, ale teraz kiedy człowiek nabrał życiowego doświadczenia doszłam do wniosku,że horoskopy to czysta głupota i wymysły takiego samego człowieka jakimi my jesteśmy. Na dobrą sprawę każdy z nas może wymyślać horoskopy,wystarczy cokolwiek poczytać na ten temat,aby wiedzieć co ,kiedy i komu napisać. Nie rozumiem jak człowiek rozumny i w XXI wieku może uwierzyć w takie brednie?.