hobby waszych facetów
Re: hobby waszych facetów
Mój facet jest gra w paintball, jest po prostu zakochany w tym 
-
duszawilka
- Jestem tu nowa :)
fajnie, też grasz? Ja takmisia10 pisze:Mój facet jest gra w paintball, jest po prostu zakochany w tym
Sama próbowałam i mu się nie dziwięmisia10 pisze:Mój facet jest gra w paintball, jest po prostu zakochany w tym
Ja też grałam już parę razy i przymierzam się do zakupu maskifruitgirl pisze:Sama próbowałam i mu się nie dziwięmisia10 pisze:Mój facet jest gra w paintball, jest po prostu zakochany w tym
Masz może swoją maskę? Potrzebuję porady jaką kupić zeby nie wydac majątku...duszawilka pisze:fajnie, też grasz? Ja tak
Więc zapraszam na priv do wymiany cudnych linków
Natomiast tu prosze o nie zaśmiecanie tematu o hobby Waszych panów
Natomiast tu prosze o nie zaśmiecanie tematu o hobby Waszych panów
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
i słusznie myślę że maska to powinna być kupiona jako pierwsza, te wypożyczane po prostu odrzucają i kto wie kto ją przed nami nosiłZuZkA9 pisze:Ja też grałam już parę razy i przymierzam się do zakupu maski
myślę że na początku z trippmanna w sam raz, widziałam ostatnio za 170 złZuZkA9 pisze:Masz może swoją maskę? Potrzebuję porady jaką kupić zeby nie wydac majątku...
Oj tak, maska to taki mus jak chodzi o ten sport. Mój chłopak ma swoją, bo dłużej gra, a ja cały czas przed rozpoczęciem zabawy siedze i szoruję to co dostanę, bo się brzydzę... Ale za to mam rękawiczki podobno super świetne mechanixa, ktoś kojarzy czy to rzeczywiście tak dobre jak mój chłopak zachwala?misia10 pisze: i słusznie myślę że maska to powinna być kupiona jako pierwsza, te wypożyczane po prostu odrzucają i kto wie kto ją przed nami nosił
Fajnie wiedzieć o takich maskach, bo szukam po forach właśnie odpowiedzi na pytanie jaka maska będzie tania i dobra dla amatorkimisia10 pisze: myślę że na początku z trippmanna w sam raz, widziałam ostatnio za 170 zł
Powiedz mi jeszcze, jeżeli można (???) gdzie taką maskę można dostać w tej cenie?
to prawda jak rękawiczki to tylko mechanixy. Ja mam właśnie takie różowe na paintball ale na zimę też są super, mają dobry chwyt czego brakuje w zimowych rękawiczkachMiłka pisze:Oj tak, maska to taki mus jak chodzi o ten sport. Mój chłopak ma swoją, bo dłużej gra, a ja cały czas przed rozpoczęciem zabawy siedze i szoruję to co dostanę, bo się brzydzę... Ale za to mam rękawiczki podobno super świetne mechanixa, ktoś kojarzy czy to rzeczywiście tak dobre jak mój chłopak zachwala?![]()
zobacz koniecznie na SPAM tam na pewno znajdziesz no i znajdziesz też inne akcesoria do paintballaMiłka pisze:Fajnie wiedzieć o takich maskach, bo szukam po forach właśnie odpowiedzi na pytanie jaka maska będzie tania i dobra dla amatorki
Powiedz mi jeszcze, jeżeli można (???) gdzie taką maskę można dostać w tej cenie?
Głównie sporty typu wspinaczka, rowery, pływanie. Dosyć aktywnie spędzamy czas. 
Buty wspinaczkowe - A5sklep.pl
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
U mnie w rodzinie tez sporty królują. Tym bardziej, że przychówek wdał się w rodziców, więc długo na miejscu nie usiedzi. Ogólnie to chyba raczej od wiosny do jesieni tak aktywni jesteśmy. Ja preferuję rower mój mąż wakeboard. Szczególnie gdzieś na wyjazdach on szuka sobie spotów na WhereToWake a ja fajnych tras rowerowych. Szkoda tylko, że nie mam takiego serwisu o trasach rowerowych jak znalazł mój M.
Moja pasja moim życiem!
Mój od jakiegoś czasu składa modele :) Głównie to samochodów bo motoryzacja to również jego pasja :) Teraz leci z kolekcją legendarnych aut PRLu i składa z klocków modele starych samochodów :) Widzę, że to hobby działa na niego bardzo relaksująco :)
Mój teraz zafascynowany jest fotografią...
Któregoś dnia poszedł ze swoim przyjacielem na strzelnicę i od tamtego czasu chodzą regularnie, ponoć super zabawa
a zdradzisz jaki model zimowych mechanixów masz? Bo szukam czegoś sprawdzonego na wypad do Norwegii i nie chcę kupować w sieciówkachmisia10 pisze: to prawda jak rękawiczki to tylko mechanixy. Ja mam właśnie takie różowe na paintball ale na zimę też są super, mają dobry chwyt czego brakuje w zimowych rękawiczkach
A nie lepiej kupić sobie własny sprzęt, tarcze czy kulochwyt i strzelać np na swojej działce? Nielimitowany czas no i taniejbunshee pisze:Któregoś dnia poszedł ze swoim przyjacielem na strzelnicę i od tamtego czasu chodzą regularnie, ponoć super zabawa
Powiedzcie mi jeszcze, używacie może bielizny termoaktywnej? Czy to raczej ciuchy dla profesjonalnych sportowców i nie ma co w nie inwestowac tylko ubrać się na cebulkę ?
Wear Winter Impact, zamawiałam na SPAM i tam na pewno są dostępne :pargo pisze:a zdradzisz jaki model zimowych mechanixów masz? Bo szukam czegoś sprawdzonego na wypad do Norwegii i nie chcę kupować w sieciówkach
sama się nad tym zastanawiam tylko od czego zacząć i co wybrać ? :pargo pisze:A nie lepiej kupić sobie własny sprzęt, tarcze czy kulochwyt i strzelać np na swojej działce? Nielimitowany czas no i taniej
ja ze swoim chłopakiem używam, nie wyobrażam sobie chłodniejszych dni bez nich, ale też w upalne dni się przydajeargo pisze:Powiedzcie mi jeszcze, używacie może bielizny termoaktywnej? Czy to raczej ciuchy dla profesjonalnych sportowców i nie ma co w nie inwestowac tylko ubrać się na cebulkę ?
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:24 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
co sprawia, że te są zimowe a inne nie są lub są ale mniej?bunshee pisze:Wear Winter Impact, zamawiałam na SPAM i tam na pewno są dostępne :pargo pisze:a zdradzisz jaki model zimowych mechanixów masz? Bo szukam czegoś sprawdzonego na wypad do Norwegii i nie chcę kupować w sieciówkach
Nawet taki się nada: SPAMbunshee pisze:sama się nad tym zastanawiam tylko od czego zacząć i co wybrać ? :pargo pisze:A nie lepiej kupić sobie własny sprzęt, tarcze czy kulochwyt i strzelać np na swojej działce? Nielimitowany czas no i taniej
dobra termoregulacja to podstawa. Ja sobie w ogóle nie wyobrażam życia bez odzieży termoaktywnejbunshee pisze:ja ze swoim chłopakiem używam, nie wyobrażam sobie chłodniejszych dni bez nich, ale też w upalne dni się przydajeargo pisze:Powiedzcie mi jeszcze, używacie może bielizny termoaktywnej? Czy to raczej ciuchy dla profesjonalnych sportowców i nie ma co w nie inwestowac tylko ubrać się na cebulkę ?
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:25 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 2 razy.
oooo widzę że mają nawet damską rozmiarówkę, ale super, zawsze miałam problem bo wszystkie rekawiczki były przeogromne na moje dosyć małe dłonie, ale widze ze tutaj mechanix się spisał na medalgaia pisze: Wear Winter Impact, zamawiałam na SPAM i tam na pewno są dostępne :p
wiesz ze to ma 13x13 cm? to jest maleństwo ! wolałabym coś więksszego. Ale apropo srzelania mój chłopak zastanwia sie nad kupnem takej wiatrówki --> SPAM jak sądzicie, nada się dla początkującego ??bunshee pisze: Nawet taki się nada: SPAM
a to używasz tego samego termo zimą i latem? nie ma tam przypadkiem podziału na letnie i zimowe?bunshee pisze: ja ze swoim chłopakiem używam, nie wyobrażam sobie chłodniejszych dni bez nich, ale też w upalne dni się przydaje
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:27 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Do fotografii, tworzenia biżuterii ale i kowalstwa, do hobby mojego męża trafiły motocykle 
Mój luby -magister od przysiadów
-trenuje teraz dzieciaki bo kocha grać w piłkę nozną. No i przy okazji chłopak spełnia swoje marzenia z dzieciństwa;) Często podczas treningów uzywa aplikacji LINK która pozwala mu zapanować nad dzieciakami i zaplanować trening dostosowany do ich mozliwości
Ostatnio zmieniony wt kwie 10, 2018 9:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój mąż od wielu lat jeździ na rowerze. Był na kilku wypadach z Polski do Hiszpanii, tak cała trasa na rowerze. Po ślubie wciąż jeździ ale już nie tak daleko i do tego zaraził również mnie rowerami.
-
wisienka118
Hej
Mój facet uwielbia boks. Chodził też przez 9 lat na capoeire.
Ale jego największą pasją jest chemia. Pracuje jako chemik i mógłby godzinami opowiadać o polimerach itd.
Oczywiście prawie nic z tego nie rozumiem. Ale uwielbiam to, w jaki sposób o tym mówi!!
Ale jego największą pasją jest chemia. Pracuje jako chemik i mógłby godzinami opowiadać o polimerach itd.
Oczywiście prawie nic z tego nie rozumiem. Ale uwielbiam to, w jaki sposób o tym mówi!!
wisienka118 - bardzo ciekawe połączenie trzeba przyznać 
ATOM Comics - Wielka kolekcja komiksów Marvela sklep
Fotografia
Kowalstwo
Ogólnie majsterkowanie też
Motocykle
Kowalstwo
Ogólnie majsterkowanie też
Motocykle
U mojego to bez dwóch zdań piłka nożna. Na początku mnie to nieco drażniło, bo ciągle ogląda jakieś mecze, ale w końcu sama się nieco przekonałam do tego sportu i go wspieram. Ostatnio kupiłam mu kilka figurek polskich reprezentantów z kolekcji Mistrzowski Bus (swoją drogą, słyszałyście o tym? Świetna sprawa) i model autokaru do złożenia. Pozytywnie go zaskoczyłam i się bardzo ucieszyl 
-
wisienka118
No dlatego właśnie chyba jesteśmy razem - ogólnie ciekawy z niego człowiek haha
A jakoś za piłką nożną nie przepada, już ja częściej mecz oglądam