Histeroskopia

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Malinova
Jestem tu nowa :)

Histeroskopia

Post autor: Malinova »

Hej,

Niedawno dostałam od mojego ginekologa skierowanie do szpitala na histeroskopię - usunięcie polipa :( I nie mam pojęcia gdzie mam się udać, nigdy nie byłam w szpitalu... Może ktoś coś polecić? Zaznaczam, że chodzi o Warszawę.

Z góry dziękuję za pomoc, każda informacja będzie cenna :)

Pozdrawiam
a_gatka

Re: Histeroskopia

Post autor: a_gatka »

Posprawdzaj sobie terminy, jakie poszczególne szpitale dają, bo mają bardzo różne czasy oczekiwania. Wybierasz szpital, idziesz ze skierowaniem i zapisujesz się na zabieg. W wyznaczonym terminie stawiasz się na oddział, instalują Cię i czekasz sobie spokojnie w łóżku na swoją kolej. W międzyczasie mogą Ci robić jakieś badania dodatkowe, jeżeli uznają, że to potrzebne. Zabieg prześpisz, jeżeli wszystko będzie ok to jeszcze tego samego dnia lub najpóźniej następnego dnia rano wypiszą Cię do domu (zależy od szpitala). I tyle. :)
Malinova

No właśnie zastanawiam się do którego tego szpitala pójść, czy na nfz czy prywatnie, których miejsc unikać z daleka...
shella
Miła Kobietka

Post autor: shella »

moja znajoma robiła w Warszawie na Karowej, może skontaktuj się z tym szpitalem i zapytaj o szczegóły
Ocena bezpieczeństwa kosmetyku: http://www.cosmetosafe.pl/
Malinova

ok, dziękuję :D
ODPOWIEDZ