Hej!
Hej!
Witam wszystkich! Z tej strony Weronika, kończę właśnie polonistykę, interesuję się teatrem lalek, animacją, no i oczywiście - literaturą
a poza tym uwielbiam oglądać seriale! (i wcale nie chodzi tu o "Klan" czy "Na dobre i na złe"... ) Pozdrawiam ! 
-
a_gatka
Re: Hej!
Witaj miło! Rozgość się koniecznie i mam nadzieję, że szybko odnajdziesz się w naszym sympatycznym gronie.
W wolnej chwili zapraszam babskiesprawy.pl/kwestionariusz-t10119.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/kwestionariusz-t10119.html - dzięki temu znacznie lepiej Cię poznamy!
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam serdecznie ,

Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
mamaamelki8
- Jestem tu nowa :)
Witam wszystkie Panie
Jestem dumną mamą małej Amelki. Interesuję się modą i z chęcią będę o niej rozmawiać, dzielić się nowinkami z tego światka, nowymi kolekcjami, inspiracjami 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam serdecznie , zapraszam do dyskusji na forumquebona pisze:siema laski
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- malinka 61
- Kobietka Expert
Witam serdecznie ,EwaJask pisze:Witam również, mam na imię Ewa i chętnie będę tutaj zaglądać