Hej Hej
Hej Hej
Hej wszystkim ! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale mam nadzieję ,że miło spędzimy czas
Moje zainteresowania to motocykle [ niedługo planuję zakup pierwszej maszyny] , jazda konna i fotografia . Miłego wieczoru wszystkim !
Re: Hej Hej
to chyba dość drogie hobby jakby nie patrzećHakur pisze:Hej wszystkim ! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale mam nadzieję ,że miło spędzimy czasMoje zainteresowania to motocykle [ niedługo planuję zakup pierwszej maszyny] , jazda konna i fotografia . Miłego wieczoru wszystkim !
czy ja wiem czy takie drogie? Ja też mam zamiar kupić niedługo moto i można kupić względnie tanio nowe maszyny nawet tylko trzeba wiedzieć czego szukaćAkselik pisze:to chyba dość drogie hobby jakby nie patrzećHakur pisze:Hej wszystkim ! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale mam nadzieję ,że miło spędzimy czasMoje zainteresowania to motocykle [ niedługo planuję zakup pierwszej maszyny] , jazda konna i fotografia . Miłego wieczoru wszystkim !
masz swojego wierzchowca może ? a jeżeli chodzi o motor to jaki masz budżet ?
o czymś konkretnym mówisz ?agusiatka pisze:czy ja wiem czy takie drogie? Ja też mam zamiar kupić niedługo moto i można kupić względnie tanio nowe maszyny nawet tylko trzeba wiedzieć czego szukać
Taką nową względnie tanią maszyną jest dominar 400. Widziałam też na stronie bajaj, że niedługo wejdą jeszcze inne modeleAkselik pisze:o czymś konkretnym mówisz ?agusiatka pisze:czy ja wiem czy takie drogie? Ja też mam zamiar kupić niedługo moto i można kupić względnie tanio nowe maszyny nawet tylko trzeba wiedzieć czego szukać
-
stylistamody
- Miła Kobietka
Hej
właśnie dołączyłem do forum 
-
Kamila1988
- Jestem tu nowa :)
Cześć dziewczyny, własnie dołączyłam do forum
Dlaczego? Bo własnie leżę na zwolnieniu z powodu alergicznego zapalenia zatok. Na co dzień bardzo dużo pracuję, więc taka przerwa od życia zawodowego sprawia, że nie wiem co zrobić z wolnym czasem. Chyba już zapomniałam, jak to jest mieć wolny dzień i przesiedzieć przed komputerem czy telewizorem.
Natomiast podczas tej choroby zauważyłam, jak bardzo brakuje mi takich babskich pogaduszek, pogadania o nowych kosmetykach czy o facetach.
Mam więc nadzieję, że trochę "wkręcę" się w forum i przypomnę sobie, jak to jest poplotkować
Pozdrawiam Was, babeczki!
Dlaczego? Bo własnie leżę na zwolnieniu z powodu alergicznego zapalenia zatok. Na co dzień bardzo dużo pracuję, więc taka przerwa od życia zawodowego sprawia, że nie wiem co zrobić z wolnym czasem. Chyba już zapomniałam, jak to jest mieć wolny dzień i przesiedzieć przed komputerem czy telewizorem.
Natomiast podczas tej choroby zauważyłam, jak bardzo brakuje mi takich babskich pogaduszek, pogadania o nowych kosmetykach czy o facetach.
Mam więc nadzieję, że trochę "wkręcę" się w forum i przypomnę sobie, jak to jest poplotkować
Pozdrawiam Was, babeczki!
Cześć Wszystkim
przyszłam się przywitać