Hej Hej

Jesteś nowa na forum? Przywitaj się w tym dziale, napisz coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Hakur
Jestem tu nowa :)

Hej Hej

Post autor: Hakur »

Hej wszystkim ! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale mam nadzieję ,że miło spędzimy czas :D Moje zainteresowania to motocykle [ niedługo planuję zakup pierwszej maszyny] , jazda konna i fotografia . Miłego wieczoru wszystkim !
Akselik

Re: Hej Hej

Post autor: Akselik »

Hakur pisze:Hej wszystkim ! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale mam nadzieję ,że miło spędzimy czas :D Moje zainteresowania to motocykle [ niedługo planuję zakup pierwszej maszyny] , jazda konna i fotografia . Miłego wieczoru wszystkim !
to chyba dość drogie hobby jakby nie patrzeć :D masz swojego wierzchowca może ? a jeżeli chodzi o motor to jaki masz budżet ?
agusiatka

Post autor: agusiatka »

Akselik pisze:
Hakur pisze:Hej wszystkim ! Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale mam nadzieję ,że miło spędzimy czas :D Moje zainteresowania to motocykle [ niedługo planuję zakup pierwszej maszyny] , jazda konna i fotografia . Miłego wieczoru wszystkim !
to chyba dość drogie hobby jakby nie patrzeć :D masz swojego wierzchowca może ? a jeżeli chodzi o motor to jaki masz budżet ?
czy ja wiem czy takie drogie? Ja też mam zamiar kupić niedługo moto i można kupić względnie tanio nowe maszyny nawet tylko trzeba wiedzieć czego szukać
Akselik

Post autor: Akselik »

agusiatka pisze:czy ja wiem czy takie drogie? Ja też mam zamiar kupić niedługo moto i można kupić względnie tanio nowe maszyny nawet tylko trzeba wiedzieć czego szukać
o czymś konkretnym mówisz ?
Amelka

Post autor: Amelka »

Cześć. Również jestem nowa. Przepadam za podróżami i książkami. :)
Werka90

Post autor: Werka90 »

Hejka, witam bardzo serdecznie. Miło mi dolączyć do grona.
agusiatka

Post autor: agusiatka »

Akselik pisze:
agusiatka pisze:czy ja wiem czy takie drogie? Ja też mam zamiar kupić niedługo moto i można kupić względnie tanio nowe maszyny nawet tylko trzeba wiedzieć czego szukać
o czymś konkretnym mówisz ?
Taką nową względnie tanią maszyną jest dominar 400. Widziałam też na stronie bajaj, że niedługo wejdą jeszcze inne modele
aladini

Post autor: aladini »

Cześć Wam! :)
Świetne trampoliny - https://maniaskakania.pl/
stylistamody
Miła Kobietka

Post autor: stylistamody »

Hej :D właśnie dołączyłem do forum ;)
Kamila1988

Post autor: Kamila1988 »

Cześć dziewczyny, własnie dołączyłam do forum :)
Dlaczego? Bo własnie leżę na zwolnieniu z powodu alergicznego zapalenia zatok. Na co dzień bardzo dużo pracuję, więc taka przerwa od życia zawodowego sprawia, że nie wiem co zrobić z wolnym czasem. Chyba już zapomniałam, jak to jest mieć wolny dzień i przesiedzieć przed komputerem czy telewizorem.
Natomiast podczas tej choroby zauważyłam, jak bardzo brakuje mi takich babskich pogaduszek, pogadania o nowych kosmetykach czy o facetach.
Mam więc nadzieję, że trochę "wkręcę" się w forum i przypomnę sobie, jak to jest poplotkować :)

Pozdrawiam Was, babeczki! :)
Ksenia

Post autor: Ksenia »

Cześć Wszystkim :) przyszłam się przywitać :)
anitaw_w

Post autor: anitaw_w »

hej, witajcie :) miło mi dołączyć do was :)
zobacz ciekawe eleganckie sukienki wizytowe
ODPOWIEDZ