Gorące babeczki, gorący pokój.
Gorące babeczki, gorący pokój.
Przeglądając pewne forum, zauważyłam dział Gorący Pokój, w którym osoby zakładały oddzielne tematy o sobie, a reszta użytkowników wyrażała swoje opinię o danym nicku, czyli o tym, jakie ktoś wywiera na nas wrażenie (ważne!) tu w INTERNECIE, a nie mieszały w to życia realnego. Co myślicie o tym, aby taki dział tu powstał?
Re: Gorące babeczki, gorący pokój.
Też mi się tak skojarzyło.
Aii co było w tematach?
Aii co było w tematach?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Mi też tak naprawdę tak się skojarzył ;D
W tych tematach były opinie o użytkownikach. Ocena tego, jak są odbierani przez pozostałych.
W tych tematach były opinie o użytkownikach. Ocena tego, jak są odbierani przez pozostałych.
O! No fajny pomysł, tylko tak szczerze to myślę że każdy będzie siebie raczej komplementował nie chcąc nikogo urazić. A chodzi chyba też o to żeby wyrażać swoje uwagi odnośnie innych osób. Chyba że źle rozumiem. W każdym razie mi się pomysł podoba, tylko żebyśmy wszystkie odbierały to jako zabawę (jakby nie było) 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Pomysł fajny.
Aczkolwiek myślałam, że to coś erotycznego będzie. Haha
Aczkolwiek myślałam, że to coś erotycznego będzie. Haha
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Ty to masz ciekawe pomysly 
tam tez moznaby zadawac pytania do tych osob
Bo ja tez i z takim dzialem zamknietym sie spotkalam.Ale to bylo np od 50postow.
tam tez moznaby zadawac pytania do tych osob
Bo ja tez i z takim dzialem zamknietym sie spotkalam.Ale to bylo np od 50postow.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
tylko tu niestety nie będzie zamkniętych działów...
długo walczyłysmy o temat niewidoczny dla niezarejestrowanych użytkowników...
pomysł ciekawy
nie powiem 
Aii, zarzuć tytułem dla działu i krotkim opisem...
długo walczyłysmy o temat niewidoczny dla niezarejestrowanych użytkowników...
pomysł ciekawy
Aii, zarzuć tytułem dla działu i krotkim opisem...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Pytania? W jakim sensie?
Myślałam o tym, że każda która by chciała poznać zdanie innych, zakłada swój temat i czeka, aż ktoś się wypowie, jak się ją odbiera. Tylko aby nie było spięć, bo tak naprawdę w większości pewnie znamy się z tego co tu zamieścimy, więc taka opinia na pewno nie będzie trafna w 100%.
I w gwoli ścisłości, to nie mój pomysł, jedynie zaczerpnęłam to z innego forum.
Przykładowo:
Dział o nazwie Pokój prawdy/Pokój zwierzeń ;D - kwestia ustalenia.
Opis da się ułożyć, jak już będzie wiadomo, że coś by było.
Myślałam o tym, że każda która by chciała poznać zdanie innych, zakłada swój temat i czeka, aż ktoś się wypowie, jak się ją odbiera. Tylko aby nie było spięć, bo tak naprawdę w większości pewnie znamy się z tego co tu zamieścimy, więc taka opinia na pewno nie będzie trafna w 100%.
I w gwoli ścisłości, to nie mój pomysł, jedynie zaczerpnęłam to z innego forum.
Przykładowo:
Dział o nazwie Pokój prawdy/Pokój zwierzeń ;D - kwestia ustalenia.
Opis da się ułożyć, jak już będzie wiadomo, że coś by było.
Jeżeli większość jest chętna, to co za problem napisac z propozycją do Admina 
wiec można coś sklecić...
co do samego "pokoju"
pomysł ciekawy... tylko pytanie na ile się sprawdzi... szczególnie gdzie jednak mało się znamy...
kilak osób się zna gdzieś dodatkowo prywatnie...
wiec można coś sklecić...
co do samego "pokoju"
pomysł ciekawy... tylko pytanie na ile się sprawdzi... szczególnie gdzie jednak mało się znamy...
kilak osób się zna gdzieś dodatkowo prywatnie...
Bo w sumie o to tu chodzi. Możemy ocenić kogoś po tym jak się tu wyraża, czyli jego poglądy, a nie to jaki jest prywatnie. Załóżmy, że zakładam swój temat, np mój nick jest trochę kojarzony, więc któraś z Was mogłaby w nim napisać, że to i to jest tu we mnie irytujące, że czepiam się powitań, błędów itp. Wtedy ja np wiem co mogłabym sobie odpuścić czy też to, że według kogoś jestem odbierana tak, a nie inaczej.
A Admin jak często tu przebywa? Sprawa z punktami za posty również stoi w miejscu.
Jeżeli powstanie taki dział, to mogę napisać jakiś jego opis.
A Admin jak często tu przebywa? Sprawa z punktami za posty również stoi w miejscu.
Jeżeli powstanie taki dział, to mogę napisać jakiś jego opis.
Nie wszystko jest do zrobienia od razu..
poza tym pewnie jak to zawsze bywa w takich kwestiach, pewnie póki co inne jest do zrobienia jako pierwsze..
więc i punkty muszą poczekać.... z tego co wiem póki co siedzi nad stylami i emotami....
propozycja nazwy działu z opisem i piszę do Admina
poza tym pewnie jak to zawsze bywa w takich kwestiach, pewnie póki co inne jest do zrobienia jako pierwsze..
więc i punkty muszą poczekać.... z tego co wiem póki co siedzi nad stylami i emotami....
propozycja nazwy działu z opisem i piszę do Admina
To nazwę działu już jakąś tam zaproponowałam, fajnie by było aby dziewczyny się o tym wypowiedziały lub może same mają jakiś pomysł. 
Jeżeli chodzi o opis działu to proponuję tak:
Dział ten służy do oceniania innych użytkowników forum w sposób przemyślany i uzasadniony. Obrażanie, wyzywanie, jakikolwiek przejaw braku kultury, bądzie karany względem obowiązującego tu Regulaminu.
Może być?
Jeżeli chodzi o opis działu to proponuję tak:
Dział ten służy do oceniania innych użytkowników forum w sposób przemyślany i uzasadniony. Obrażanie, wyzywanie, jakikolwiek przejaw braku kultury, bądzie karany względem obowiązującego tu Regulaminu.
Może być?
-
a_gatka
Szczerze mówiąc nie lubię takich działów typu "Flame". Bardzo szybko zmieniają się w siedliska troli albo piaskownicę do idiotycznych przepychanek. Serio jest Wam potrzebny?