Głodówka
-
dzo
Re: Głodówka
a Ty się dobrze czujesz ??
chcesz przytyć dwa razy tyle ??
czy krzywdę sobie zrobić i wylądować w szpitalu z anemią ?
chcesz przytyć dwa razy tyle ??
czy krzywdę sobie zrobić i wylądować w szpitalu z anemią ?
- quillathee
- Miła Kobietka
Taak, ciesz się, że lecą Ci w dół kilogramy nie wiedząc, że jest to spowodowane ubytkiem wody z tego, co pamiętam. Gdy jesteś głodna Twój organizm magazynuje zapasy, a to z chudnięciem niewiele ma wspólnego. Do tego tak, jak powiedziała dzo przytyjesz później 2x tyle. Ja bym Ci mimo wszystko poradziła dietę: jedz by żyć, a nie żyj, by jeść i jedz 50% tego, co jesz teraz w mniejszych ilościach + duuużo ruchu. Wtedy schudniesz, będziesz miała ładnie wymodelowane ciało bez rozstępów itp... No i bez jojo.
Głodówka to tylko problemy ze zdrowiem i efekt jojo.
Cześć
Odchudzanie.... urodziłam dwójkę dzieci - oczywiście najwspanialsze istoty na świecie.... Teraz mam dzieci i exta kilogramy. Chętnie dołaczę się do współrywalizacji.... Mam 160cm wzrostu i 61kg, +-7kg chciałabym schudnąć. Przy dwójce dzieci głodówka nie wchodzi w grę, ciągle jest coś do spróbowania itp. Tydzień temu zaczęłam jeść koktajle odchudzające, wagi jeszcze nie zmieniłam ale czuję, że jest to kwestia czasu, bo widzę, że dużo szybciej czuję się pełna. Mój znajomy, który jadł te koktajle schudł 17kg w 2 miesiące.
To co? Do biegu gotowi start?
Pozdrawiam
Odchudzanie.... urodziłam dwójkę dzieci - oczywiście najwspanialsze istoty na świecie.... Teraz mam dzieci i exta kilogramy. Chętnie dołaczę się do współrywalizacji.... Mam 160cm wzrostu i 61kg, +-7kg chciałabym schudnąć. Przy dwójce dzieci głodówka nie wchodzi w grę, ciągle jest coś do spróbowania itp. Tydzień temu zaczęłam jeść koktajle odchudzające, wagi jeszcze nie zmieniłam ale czuję, że jest to kwestia czasu, bo widzę, że dużo szybciej czuję się pełna. Mój znajomy, który jadł te koktajle schudł 17kg w 2 miesiące.
To co? Do biegu gotowi start?
Pozdrawiam
Nie polecam żadnych głodówek .. to jest rozwiązanie dla nastolatek, które nie są świadome czym takie coś skutkuje.. o zgubieniu kilogramów można sobie pomarzyć. Jeśli jesteś już taką desperatką, to znajdz sobie jakieś zajęcie .. niech to będzie na dobry początek dobry zestaw ćwiczeń, takich jest pełno na youtube.com
nie jedz po 20 i nie chomikuj przed 20
czasem wystarczy niewielkie poświęcenie i CIERPLIWOŚĆ.
po co zerzucac na sile kilogramy które za chwilę wrócą, bo nie sztuką jest schudnąc ale utrzymać wagę.
po co zerzucac na sile kilogramy które za chwilę wrócą, bo nie sztuką jest schudnąc ale utrzymać wagę.
Dokładnie. Głodówka to tylko szkodzeie sobie, takie samo jak picie alkoholu w nadmiarze, prowokowanie wymiotów itp. To nigdy ie prowadzi do niczego dobrego.Kejla pisze:Nie polecam żadnych głodówek .. to jest rozwiązanie dla nastolatek, które nie są świadome czym takie coś skutkuje.. o zgubieniu kilogramów można sobie pomarzyć. Jeśli jesteś już taką desperatką, to znajdz sobie jakieś zajęcie .. niech to będzie na dobry początek dobry zestaw ćwiczeń, takich jest pełno na youtube.com
GŁODÓWKA to najgorsze co możesz zrobić
schudniesz ale z jojo z doświadczenia proponuje nie jeść smażonego i chleba.
Zamiast smażonego kaszki itp. a zamiast chleba suchary i chleb ryżowy powodzenia ja jestem w trakcie