Gdzie zatrzymać się w Poznaniu?
Gdzie zatrzymać się w Poznaniu?
Witam, od przyszłego miesiąca wraz z koleżanką będę jeździć do tego miasta na szkolenia, raz na dwa tygodnie. Niestety nie mamy u kogo się zatrzymać, dlatego też szukamy jakiegoś fajnego hotelu w okolicy starego rynku i galerii stary browar. W tych okolicach będą odbywać się szkolenia, a że lubimy sobie pospać to dobrze żebyśmy miały blisko 
Re: Gdzie zatrzymać się w Poznaniu?
jest taka strona hostelsclub tam wybieracie państwo i miasto i wyskakują Wam propozycje noclegów, polecam sobie zajrzeć, ja zawsze jak gdzieś sie wybieram to najpierw sprawdzam tam 
-
Anita
Ja od dłuższego czasu jak jeżdżę na targi zatrzymuję się w hotelu włoskim. Dobra lokalizacja (okolica CH Stary Browar) niedaleko dworca PKP.
-
Jowita
mmmm.... hotel Włoski
Bardzo dobrze mi się to miejsce kojarzy, ponieważ tam oświadczył mi się mój mąż
przytulny hotelik w centrum ciekawego miasta. Jest co tam porobić i można naprawdę odpocząć.
Dobrym pomysłem będzie jakiś hostel. W centrum poznania na pewno znajdzie się niejeden:)
Hostel raczej nie wchodzi w grę, wolimy wydać trochę więcej, ale mieć pewny spokój i ciszę.
A ile kosztuje nocleg w tym Włoskim? I jaki jest internet (o ile jest)
A ile kosztuje nocleg w tym Włoskim? I jaki jest internet (o ile jest)
-
Anita
Jeżeli chodzi o cenę noclegu to zależy ona od terminu w których chcesz przyjechać, ale przeważnie jest to 197zł za pokój dwuosobowy.
-
Jowita
Internet to w dzisiejszych czasach podstawa, chociaż byłam w hotelu, w którym takowego dostępu nie było. Jednak w hotelu Włoskim nie ma z tym problemu ponieważ w całym obiekcie jest bezprzewodowy internet, natomiast w pokojach dodatkowo można podpiąć się pod przewodowy.
Galeria w pobliżu, więc po sklepach będziemy mogły pochodzić, a jakieś inne atrakcje w okolicy się znajdują?
-
Anita
W okolicy znajduje się bardzo ładny lasek do spacerowania. W centrum są również lokale i puby gdzie można na piwko się wybrać.
-
eDom
Jeśli szukacie noclegu w Poznaniu, to zapraszamy na naszą stronę. W naszej ofercie
znajdziecie lokale idealne na wypady grupowe lub na romantyczny wyjazd we dwoje:)
znajdziecie lokale idealne na wypady grupowe lub na romantyczny wyjazd we dwoje:)
Ostatnio zmieniony wt wrz 17, 2013 2:37 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Polecam Hotel Włoski. Ma przystępne ceny adekwatne do jakości i wygody pokoi. Pokój, w którym nocowałam był bardzo ładny i przytulny. Śniadania zawsze były świeże a do tego był ogromny wybór, dla każdego coś dobrego
Hotel mięsci sie w cichej i spokojnej okolicy zaledwie kilka minut od centrum. Niedaleko jest park, często z okna widziałam jak ludzie tam spaceruja czy przesiadują na ławeczkach
Miły personel, Panie zawsze były uśmiechnięte. Bardzo fajne miejsce 
Ceny mają dobre, posiłki też. Same kwatery też nie są złe, ale wiadomo, że do szeratona to trochę brakuję.
Ostatnio zmieniony sob sty 11, 2014 10:08 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gumkadowlosow
- Miła Kobietka
ja może przekornie, ale powiem czego nie polecam - hotelu lech - niby blisko, niby 2 gwiazdki, ale starsznie tam wieje komuną. spałam raz, więcej nie zamierzam.
Polecam portal AirBNB i noclegi rezerwowane przez niego. Sama spałam kilka razy z koleżankami tutaj: SPAM - świetna lokalizacja, czysto i całe mieszkanie do dyspozycji. Szybki internet i miły gospodarz.
Ostatnio zmieniony pt mar 07, 2014 3:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.