gdzie są dziewczyny?
-
Luśka
gdzie są dziewczyny?
gdzie nam uciekły nasze forumowiczki? pojechałyście na urlop i nic nie napisałyście? odezwijcie się jak najszybciej bo smutno bez was:)
-
evka
Re: gdzie są dziewczyny?
Ja juz jestem cieszki dzis dzien mam wiec sie nie rozpisze hanka pojechala na wypoczynek i nic nie powiedziala niech ino ona wruci

-
evka
No i znowu ja sama tu jestem moze jesieniom bedzie z kim pogadac
A tyle fajnych kobitek sie zarejestrowalo ech 
-
agat
Ano ... wakacje , sezon urlopowy i rozjechały się kobitki albo na dworku czas spędzają bo ładna pogoda
Ja też niebawem zniknę na dwa tygodnie. Nie będzie mnie 1-14 sierpnia 
-
evka
A dzis chyba hanka wraca z wakacji wiec szykujcie
jutro pewnie tu wpadnie i niech sie tlumaczy co tak pojechala i nic nie powiedziala? 
jutro pewnie tu wpadnie i niech sie tlumaczy co tak pojechala i nic nie powiedziala? -
jagoda
buuuu mało coś piszemy... gdzie wszyscy sie podziali?? brakuje mi was ... 
-
evka
Niewiem ja jestem zalamana niema z kim pogadac jagoda dobrze choc ty cos napisalas
hanka wrucila ale cisza znaku zycia nie daje 
-
hanka32
Jestem kochane dziewczyny.Tęskniłyście za mną? Miło mi to czytać.Wróciłam w poniedziałek ale musiałam ogarnąc się z wypakowywaniem bagaży.Wolałam je pakować!Wypoczęłam i zabieram sie do roboty.Evka Evka na kogo z tym batem
.ALE SIĘ BOJĘ.Hi Hi Hi :patyk
.ALE SIĘ BOJĘ.Hi Hi Hi :patyk-
evka
N
o milo wrescie cie czytac jasne ze tesknilysmy bo malo cos nas bylo hihi jak widzisz wiele sie zmienilo byla cisza przed burza a potem wojna hihihih ale teraz jest ok. Milo ze jestes 
-
meredith
No dobrze, to ja też wracam
Evka, jak ładnie to ujełaś he he, cisza przed burzą, a potem wojna-no wiesz, co by nie było za nudno 
-
hanka32
Ale jakoś dziś tu cicho nikogo nie ma.Gdzie jesteście kobiety ??? Może powyjeżdzały może spędzają wieczory ze swymi mężczyznami 
-
meredith
Niedziela, weekend to nikogo nie ma. Ja też dopiero teraz wróciłam 
-
Luśka
przepraszam za tak długą nieobecność...ale już wróciłam:) a raczej nigdzie nie byłam tylko w poniedziałek kupiliśmy pieska:) i teraz normalnie w domu szał...piesek sika...robi kupkę...wstaje o 6 rano..masakra:) ale jest taki maleńki..taki słodziaczek:* waży 700g i jest kochaniutki (mimo tego że raz zrobi siusiu do kuwety a raz na podłogę hihi:)
-
Panna_M
a jaka to rasa? czy taki mieszaniec?
Hehe, ja tez bym chciała pieska, ale juz mam króliczka...
Hehe, ja tez bym chciała pieska, ale juz mam króliczka...
-
hanka32
Gdzie się podziałyście dziewczyny
Chyba spędzacie wieczór Waszymi lubymi 
-
evka
No z lubymi ale ja nie tylko jestem nadal u znajomych i klikam z laptopa kolezanki a ona podziwia nasze forum i jest zbulwersowana wypowiedziami o aborcji sama pare lat temu poronila poczatek ciazy niechce sie wypowiedziec bo nie bieze udzialu w zadnych forach jej decyzja poczytala sobie nasze hihihi 
-
Luśka
ja mam małe przygotowania do 2 wesel:) więc troszkę mało aktywna będę..ale potem nadrobię zaległości:)