Gdzie kupowaliście obrączki ślubne?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
Krzyżak
Jestem tu nowa :)

Gdzie kupowaliście obrączki ślubne?

Post autor: Krzyżak »

Gdzie kupowaliście obrączki ślubne? Jesteśmy z narzeczonym na etapie szukanie obrączek, jeśli ewentualnie coś możecie pod tym kątem polecić, macie jakiegoś sprawdzonego jubilera, gdzie można liczyć na ładne obrączki i sensowną cenę.
Kwiatek
Miła Kobietka

Re: Gdzie kupowaliście obrączki ślubne?

Post autor: Kwiatek »

Najlepiej we wszystkich zestawieniach wygląda biżuteria rzemieślnicza, często wykonywana na specjalne zamówienie, chociażby ze złota, czy palladu. Można nawet potraktować ją w ramach długoterminowej inwestycji. Możesz zobaczyć sobie  lisiewski. com/swiat-lisiewski
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

My zdecydowaliśmy się na zakup online i jubilera https://savicki.pl/ i było warto. Obrączki, które wymarzyliśmy były u nich dostępne i do tego ich cena nie była wysoka. Super, że można skorzystać też z usługi prezentacji produktów online, sporo pomogła
MagdaK

Post autor: MagdaK »

Zdecydowanie polecam zakup obrączek w Briju. obsługa przemiła i fachowa. Pani doradziła nam wzór i kolor obrączki. Dodatkowo do zakupów dostaliśmy prezent postaci zegarków dla mnie i partnera.
Coś pięknego. :)
majacywinska

Post autor: majacywinska »

Również polecam Briju. Do zakupionych obrączek otrzymaliśmy przepiękne zegarki.
Czas realizacji szybki, przepiękny grawer w gratisie.
Polecam Briju:)
ODPOWIEDZ