Garnitur dla młodej
-
ekoroxane86
- Jestem tu nowa :)
Garnitur dla młodej
Witam. Planuje z moim nażeczonym ślub wpadłam na pomysł na biały garnitur dla mnie ? Co o tym myślicie ?
Re: Garnitur dla młodej
cywilny czy kościelny?
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
Odwazny pomysł, ale mi się podoba
Tylko faktycznie bardziej pasuje na ślub cywilny.
DOkładnie, jeżeli to cywilny.. to spokojnie 
pomysł fajny
pomysł fajny
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Trochę dziwny pomysł, ale muszę przyznać że oryginalny:)
a narzeczony w sukience....
przepraszam wyobraźnia mi się uruchomiła 
No stanowczo do kościelnego to mi to sie gryzie to już lepiej krótka sukienka może?
Jak cywilny to spoko nawet za Shreka i Fionę się przebierają
No stanowczo do kościelnego to mi to sie gryzie to już lepiej krótka sukienka może?
Jak cywilny to spoko nawet za Shreka i Fionę się przebierają
„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”
J. Carroll
J. Carroll
-
Basia1994
Moje zdanie jest takie ze żadnym wypadku, przecież goście padną ze śmiechu
ojmludzie zamiast oryginalności za wszelka cenę może troszkę bardziej duchowo przygotować się warto. Przecież to nie szopka tylko bardzo wyjątkowa chwila.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Jeśli Wam podoba się takie rozwiązanie, to uważam, że nie powinniście się nikogo pytać o zdanie, tylko go zrealizować. Ja nie ubrałabym takiego stroju nawet do ślubu cywilnego, ale ja jestem kobietą kochającą sukienki i szpilki. Ty możesz lubić marynarki i kobiece garnitury i iść do własnego ślubu jak Ci się tylko podoba. To Twoja ceremonia i Ty decydujesz o tym, jak ma wyglądać.
Osobiście myślę dość intensywnie nad różową, krótką do kolana sukienką ślubną na ceremonię cywilną w urzędzie ;D
Osobiście myślę dość intensywnie nad różową, krótką do kolana sukienką ślubną na ceremonię cywilną w urzędzie ;D
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Wszystko zależy od Ciebie. Dla mnie takie rozwiązanie będzie dziwnie wyglądało. Ale jak wiadomo to Ty masz się w tym dniu dobrze czuć.