fryzjer

ODPOWIEDZ
liniana
Miła Kobietka

fryzjer

Post autor: liniana »

Którego fryzjera polecacie w Warszawie? Chodzi któraś z Was może do Magii Blondu? Obserwuję ich na fb, chciałabym zrobić sobie metamorfozę na włosach i szukam kogoś odpowiedniego, przyznaję, że zdjecia na ich fanpage'u robią wrażenie.
Dido
Jestem tu nowa :)

Re: fryzjer

Post autor: Dido »

liniana pisze:Którego fryzjera polecacie w Warszawie? Chodzi któraś z Was może do Magii Blondu? Obserwuję ich na fb, chciałabym zrobić sobie metamorfozę na włosach i szukam kogoś odpowiedniego, przyznaję, że zdjecia na ich fanpage'u robią wrażenie.
Polecam gorąco Magię Blondu, mi Pani Danusia uratowała fryzurę po wizycie u mniej umiejętnej fryzjerki. Było warto wybrać się na Wilanów ;)
liniana
Miła Kobietka

Post autor: liniana »

ja się umówilam na wizytę ale przez korona były odwołane więc idę dopiero w przyszłym tygodniu, nie mogę się doczekać, slyszałam sporo pozytywnych opinii i marzy mi się taki chłodny, jasny blond
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Do Magii Blondu idziesz? Jesli tak, to nie masz się co obawiać, wszyskie dobre opinie są w pełni zasłużone :)
ODPOWIEDZ