fryzjer
fryzjer
Którego fryzjera polecacie w Warszawie? Chodzi któraś z Was może do Magii Blondu? Obserwuję ich na fb, chciałabym zrobić sobie metamorfozę na włosach i szukam kogoś odpowiedniego, przyznaję, że zdjecia na ich fanpage'u robią wrażenie.
Re: fryzjer
Polecam gorąco Magię Blondu, mi Pani Danusia uratowała fryzurę po wizycie u mniej umiejętnej fryzjerki. Było warto wybrać się na Wilanówliniana pisze:Którego fryzjera polecacie w Warszawie? Chodzi któraś z Was może do Magii Blondu? Obserwuję ich na fb, chciałabym zrobić sobie metamorfozę na włosach i szukam kogoś odpowiedniego, przyznaję, że zdjecia na ich fanpage'u robią wrażenie.
ja się umówilam na wizytę ale przez korona były odwołane więc idę dopiero w przyszłym tygodniu, nie mogę się doczekać, slyszałam sporo pozytywnych opinii i marzy mi się taki chłodny, jasny blond
Do Magii Blondu idziesz? Jesli tak, to nie masz się co obawiać, wszyskie dobre opinie są w pełni zasłużone