Fotowoltaika

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Fotowoltaika

Post autor: dominika10 »

Cześć, chciałbym zamontować panele fotowoltaiczne i poszukuję firmy, która zajmuje się tego typu instalacjami. Znajomy polecił mi usługi firmy SPR Polska, sam korzystał z ich usług. Znacie tę firmę? Polecacie?
juzc45
Jestem tu nowa :)

Re: Fotowoltaika

Post autor: juzc45 »

A jak wygląda sprawa z dofinansowywaniami?
Nagrobki granitowe Brodnica są wykonywane przez Zakład Kamieniarski Zagórski. Jesteśmy producentem wyrobów z granitu, które w nowoczesnym budownictwie stanowią istotny element wykończenia wnętrz i elewacji zewnętrznych.
https://granitzagorski.pl/
Ponezka
Jestem tu nowa :)

Post autor: Ponezka »

Ani nie znamy, ani nie polecamy. Jeśli firma jest dobra, będzie miała na swojej stronie jakieś poprzednie realizacje.
usuwanie przebarwień Łódź
Zosia18
Miła Kobietka

Post autor: Zosia18 »

Skoro mowa o fotowoltaice to zdecydowanie polecam wam firmę Globaleco Mój maż zamówił u nich panele. Pracownicy szybko i sprawnie je zamontowali. Liczymy na ogromne oszczędności. Polecam.
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

od niedawna mam zrobiona instalacje fotowoltaiczną, system robiła u nas firma Stilo Energy, specjalizuja sie w mirofalownikach, ktore sa najbezpieczniejszą opcją
ellena
Fajna Kobietka

Post autor: ellena »

Mnie montowała Edison energia i jestem zadowolona po pierwsze wszystko zostało zamontowane w terminie a bardzo zależało nam n czasie. Po drugie maja nowoczesne instalacje, dają 25 lat gwarancji, jest serwis. Praktycznie instalacja jest bezobsługowa.
ODPOWIEDZ