fotowoltaika

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
lucas33
Miła Kobietka

fotowoltaika

Post autor: lucas33 »

Cześć, chciałbym zaoszczędzić trochę pieniędzy dlatego też zastanawiam się nad fotowoltaiką. W internecie znalazłem sporo dobrych opinii o firmie SPR-Polska. Korzystaliście z ich usług?
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Re: fotowoltaika

Post autor: Milosniczkazakupow »

Nie znam ;/
janek4434wer
Jestem tu nowa :)

Post autor: janek4434wer »

Ciekawy wątek. Na pewno tym wątkiem zainteresuje się bardzo dużo osób.
sterydy ceny
Zosia18
Miła Kobietka

Post autor: Zosia18 »

Skoro mowa o fotowoltaice to zdecydowanie polecam wam firmę Globaleco https://globaleco.pl/ Mój maż zamówił u nich panele. Pracownicy szybko i sprawnie je zamontowali. Liczymy na ogromne oszczędności. Polecam.
Ona1988
Miła Kobietka

Post autor: Ona1988 »

znajomi korzystali z firmy Stilo Energy i są zadowoleni. A z tego co ich znam są mega wymagający. Liczy się dla nich bardzo dobra jakość.
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

Ona1988 pisze:znajomi korzystali z firmy Stilo Energy i są zadowoleni. A z tego co ich znam są mega wymagający. Liczy się dla nich bardzo dobra jakość.
możesz napisać jak to wygląda krok po kroku? Czy oni jakoś przed montażem wyliczają jaka powierzchnia będzie opłacalna czy w ogóle da się w danym miejscu panele zrobić?
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Oczywiscie, że tak, sprawdzają wszystko, możesz się skonsultować, zlecić im audyt. Wyliczą ile paneli potrzeba, jaka będzie opłacalność, pomagają z dofinansowaniami, zajmują się wszystkim kompleksowo.
Ona1988
Miła Kobietka

Post autor: Ona1988 »

donatka pisze:
Ona1988 pisze:znajomi korzystali z firmy Stilo Energy i są zadowoleni. A z tego co ich znam są mega wymagający. Liczy się dla nich bardzo dobra jakość.
możesz napisać jak to wygląda krok po kroku? Czy oni jakoś przed montażem wyliczają jaka powierzchnia będzie opłacalna czy w ogóle da się w danym miejscu panele zrobić?

Najlepiej sobie do nich zadzwoń i odpowiedzą Ci na każde pytanie. Przy okazji umówisz się na wizytę handlowca. Przed instalacją zawsze trzeba zrobić rekonesans aby instalacja została prawidłowo dobrana i później wykonana
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

dzieki za wszystkie porady, tez sie na Stilo Energy zdecydowalismy, wszystko dziala swietnie, nic się nie psuje, szybko na pewno sie inwestycja zwroci
asiq1
Jestem tu nowa :)

Post autor: asiq1 »

Czy ktoś z was korzysta z fotowoltaiki od dłuższego czasu? Chcę zainwestować w nią i mam parę pytań do tych "doświadczonych".
Parkiety bambusowe, bambusowe podłogi, deski bambusowe to wszystko znajdziesz w ofercie firmy Kraina Parkietu. Cechuje nas wysoka jakość wykonania i rzetelne podejście do pracy. parkietybambusowe.pl
ellena
Fajna Kobietka

Post autor: ellena »

Mnie montowała fotowoltaikę Edison Energia, bardzo rzetelni fachowcy, wszystko zrobili bardzo sprawnie, mają jedno z lepszych finansowań na rynku. Wszystko ogarnęli w bardzo szybkim czasie, jestem zadowolona zarówno z ich pracy, jak i z samej fotowoltaiki.
ODPOWIEDZ