Fotografia mody

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ
joanna_c

Fotografia mody

Post autor: joanna_c »

Moim hobby jest fotografia. Szczególnie mody. Wydaję mi się, że w tym zawodzie trudno jest się przebić. Jedynym polskim fotografem mody, którego znam i podziwiam, jest Marcin Tyszka. A poza nim, trudno o jakieś bardziej znane nazwisko. Bardzo lubię słuchać pana Tyszki. Pamiętam jak zaczytywałam się wywiadem, w którym mówi, ze "moda jest zazdrosną kochanką". Ale kiedy opowiada, że Polska kojarzy się z węglem i ziemniakami, to jest to po prostu przykre. Cieszę się, że chociaż ma polskich współpracowników. A może zostać retuszerem, tak jak radzi? Wklejam wywiad i zastanawiam się, co o nim sądzicie. Czy ktoś jeszcze interesuje się fotografią mody? Może macie jakieś wywiady z innymi fotografami? Słuchanie o ich pracy i podróżach sprawia, że czuję się bliżej tego świata i spełnionego marzenia :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
marzo666

Re: Fotografia mody

Post autor: marzo666 »

a są jacyś inni fotografowie mody?
sipi
Miła Kobietka

Post autor: sipi »

Czego potrzebujesz, troszkę w tym siedzę więc mogę pomóc.
http://miyabidesign.pl/ - Zdjęcia modelki należą do mnie :twisted:
dzo

Post autor: dzo »

sipi nie spamuj ;) ;)
ODPOWIEDZ