foliopakli kurierskie z nadrukiem

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
jerzy1306
Miła Kobietka

foliopakli kurierskie z nadrukiem

Post autor: jerzy1306 »

Cześć wszystkim!

Zastanawiam się ostatnio, jak u Was wygląda kwestia pakowania przesyłek, bo u mnie przy większej skali zaczęło to generować sporo stresu. Przerabiałem już zwykłe koperty bąbelkowe i kartony, ale przy mniejszych rzeczach to albo za dużo miejsca zajmuje, albo koperty po prostu nie dają rady w transporcie.

Zacząłem szukać czegoś, co z jednej strony zabezpieczy towar, a z drugiej – nie będzie wyglądać jak szary worek na śmieci. Trafiłem na ofertę https://www.gabo-opakowania.pl/oferta/foliopaki/ i przyznam, że te opcje z własnym nadrukiem wyglądają całkiem sensownie pod kątem budowania wizerunku sklepu. Podobno mają też solidny klej, co dla mnie jest kluczowe, bo nie chcę, żeby ktoś grzebał w paczkach przed doręczeniem.

Używacie foliopaków u siebie? Jak to wychodzi cenowo w porównaniu do kartonów przy większych nakładach? No i czy faktycznie ten nadruk robi taką różnicę w odbiorze przez klienta?

Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia, zanim zamówię większą partię. Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ