Firma

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Firma

Post autor: paatka23 »

Hej, z jakim biurem podróży najczęściej jeździcie? Ja z Itaką, bo są bardzo profesjonalni i mają ogromne doświadczenie, dlatego też jestem jednym z ich 9 milionów zadowolonych klientów. A Wy, co uważacie o tej firmie?
gosiakos
Jestem tu nowa :)

Re: Firma

Post autor: gosiakos »

Byłam z Itaką na wakacjach w Turcji w tym roku i jestem zawiedziona. Liczyłam na większy profesjonalizm. Nie dość, że przenieśli nam wycieczkę o 2 dni to rezydent na miejscu nie okazywał żadnego zainteresowania. A organizacja wycieczki fakultatywnej okazała się klapą ;/
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

Prowadzę firmę i w większości pracuje w domu, ale żeby mieć lepszy adres i miejsce na niektóre spotkania, to mam wirtualne biuro Warszawa https://e-biuro.eu/ i powiem szczerze, że super ta opcja u mnie się sprawdza. Biuro mogę wynająć na spotkanie, jeśli jest taka potrzeba.
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

Wirtualne biuro to kluczowy element efektywnego zarządzania firmą. Decydując się na to rozwiązanie, zyskujesz nie tylko profesjonalny adres do rejestracji firmy, ale także dostęp do usług administracyjnych na najwyższym poziomie. W mojej opinii, wirtualne biuro to świetny sposób na optymalizację kosztów i skupienie się na istotnych aspektach prowadzenia firmy.
loretao
Miła Kobietka

Post autor: loretao »

Logistyka to mój koszmar. Dzięki wirtualnemu biuru https://e-biuro.eu/ ktoś inny odbiera moją pocztę, sortuje i przesyła. Mogę skupić się na tym, co potrafię najlepiej - rozwijaniu biznesu. Outsourcing administracji to najlepsza decyzja.
ODPOWIEDZ