Filmy dla dzieci
-
kamakoma
Filmy dla dzieci
Na długi weekend przyjadą do mnie dzieci mojego brata postanowiłam spędzić z nimi trochę czasu na dworze ale od brata wiem że lubią oglądać kreskówki na dobranoc. Czy macie jakieś typy bo nie chciałabym im poszczać tego samego co mają w domu 
-
justyna1981
Re: Filmy dla dzieci
Polecam kreskówkę Auta (Cars) mojej siostry szkraby oglądały ta kreskówke przez trzy miesiące bez przerwy 
-
Lily of the Valley
Kocham stare produkcje Disneya. Zabrakłoby miejsca, gdybym zaczęła wymieniać
. Jak będę mieć więcej czasu, na pewno wrócę do tego tematu
.
Bardzo polecam bajkę pt. "Zaplątani"! Ciepła, pogodna, kolorowa bajka. I postacie niesamowite
Mnie urzekło mimo tego, że mam już swoje lata i wcześniej nie przepadałam za bajkami
Moim zdaniem dla dzieci idealna! 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Zaplątani - świetna bajka
Dodam jeszcze bajki o Dzwoneczku, też bardzo fajnie zrobione, grafika jest ciekawa i dzieciom mogą się podobać, a i jeszcze mogę polecić Alvin i wiewiórki - fajna "bajka" a dodatkowo można się pośmiać 
kartalosu.fora.pl - Forum Ezoteryczne
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
Czy kojazy ktos bajke ktora leciała dobrych pare lat temu na TVN pt. "Świat Bobby'ego" ? To bajka o przygodach małego chłopca na rowerku miał bujną wyobraźnie 
O tak. Świat Bobiego bardzo się podobał mojemu dziecku no i mi
Jeszcze polecam takie kreskówki jak Świat według Ludwiczka i Scoby Doo 
http://www.clarismeble.pl/lozka+na+zamowienie++recznie+wykonane++oferta+wkrotce,c42.html
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Ja ogladałam niedawno "Romana Barbarzyńcę" świetny! Tylko jak dla mnie trochę krępujące było oglądać z dzieciakami, ogólnie uważam że nie jest to odpowiedni film dla dzieci, ale one z innych rzeczy się śmiały niż dorośli, więc zdania podzielone...
Romek to raczej nie jest bajka dla całej rodziny. Oglądałam, było śmieszne ale młodszym widzom raczej bym nie poleciła. Cycki, siusiaki i trochę erotyzmu w nim.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Adrian, moja ulubiona.Adix257 pisze:Jak Wytresować Smoka
To kilka fajnych filmów animowanych:
*Ratatuj
*Rio
*Piorun
*Merida waleczna
*Skok przez płot
*Kung Fu panda
*Epoko lodowcowa
*Gdzie jest Nemo
*Rybki z ferajny
*Shrek
*Madagaskar
*Tupot małych stóp
*Stuart malutki
*Roboty
*Hop
*Dinozaur
*Jak wytresować smoka
*Zaplątani
*Strażnicy marzeń
*Hotel Transylwania
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."